![]() |
Hmmm :))) deci, sa aucem un extinctor? Ai la masina , GAJule?sau fac eu rost?
|
Re:
Quote:
|
Ma bucur ca aveti simtu umorului.........si apropos GAJ-ule sa stii ca tare am vrut sa ma pozez cu BMV-u dar nu prea mai bagat in seama la ITS
|
Re:
Quote:
|
Da am venit la stand la voi si Daflayer ma cunoaste ,am facut cunostinta si ai spus ca numai sa elibereze domnisoarele masina si pot face poze insa dansele nu ai binevoit sa iasa nici dupa o ora ca am fost atenta,in fine,in Calibra am apucat sa-mi fac poze si atat.Bmv e masina mea de suflet in general dar in fine,n-am apucat sa-mi fac poza cu ea..........
Era in fusta neagra cu cizme lungi negre,nu cred ca-ti mai aduci aminte.... |
Re:
una dintre domnisoare este nevasta mea.
asa ca intelege si tu mai ales ca ii insarcinata in luna 4. puteai si tu sa zici si facem cumva sa rezolvam si cu poza. |
:)
Ok,scuze tonul putzin ironic insa stii tu ,pt. mine BMV :wave: ,asa ca tare as fi vrut o poza,in fineFELICITARI PT. SOTI SI TZIE
Siu sa ne dai de veste cand se intampla marele evniment. |
weeeeee oa sa avem si primul tatic de pe oradea :P FELICITARI CRISTI.... de pe acuma.... chiar ce itzi doresti sa fie? :D
|
;)
Felicitari Cristi!!! Ca o fi fetitza ca baietzel....orium o sa cam aiba in sange masinile si viteza.... iti zic eu ;) :-P
Legat de gaj 06 - n-o iesit poza de la ITS in care eram langa masina ta cea bestiala :( ca batea soarele.... |
1 Attachment(s)
Si...........finally...........poze with me.... de la ITS bien sur.
|
2 Attachment(s)
......and more......
|
HOHOOOO felicitari taticule!!! :wink:
|
!
Ariana,dragutza mea,pozele cu mine le ai?
Eu nu am apucat sa intru pe net asa des de la ITS2005 si nu am apucat sa te intreb de ele. Lasa ca o sa-mi bag net acasa si eu in curand.Azi ma duc dupa calculator... |
;)
Cum era sa uit de tine, Flaviutza? Le am si pe alea....numa n-am prea stat la calculator.... pana azi.....numa pe fuga. Ti le trimit pe mail...
|
flaviutza.. alea de la mine si paul.. o sa lea aduc pe toate la oradea pe cd.. si o sa puna paul cateva pe net.. numai ca a avut pana azi ceva probleme cu netul dar le pune in curand :) :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning