![]() |
Re: Unde lucrati si ce fel de cafea beti
vanzari pe internet,nu beau cafea,nu fumez,cate o bere la un meci de footbal si cate un jack cu r.bull la sfarsitul saptamanii prin vre-un club.
|
Director Executiv & Economic la S.C. Administrare Imobile (imobiliare,administrare,intermedieri & shits of this) & Redactor Auto Revista & Site Informatii Auto
Bautor pasionat de ciocolata calda si Redd Bull! Colectionar de cafea (imi place doar cum miroase atat), nu beau cafea! |
casnic ... :)
nu beau nu fumez ... nu ma prostituez .. caut un loc de munca la o biserica .. eventual la un schit de taici :) |
Domeniul IT
Cafea nu beau :P dar ciocolata calda grupa mare :lol: |
lucrez peste tot, cafea cat cuprinde
|
la GIN-GIN FLEX Craiova...functie...masinist productie miez elasta...nu beau cafea,nu fumez o bere la un chef,un redd si mai mesteresc cate o masina pe-acasa.
|
Am o mica firma de constructii ... beau cafea in fiecare dimineata ( Lavazza) si cate odata mai trag un Red Bull...
|
elev,combinatii prin oras:P,cafea jacobs la ibric+lapte condensat:P La scoala beau de la un tonomat:P;)
|
lucrez, la o firma maaare cat china, dar de baut cafea nu mai beau, am trecut pe apa plata
:p:p |
lucrez grafician la o firma care se ocupa cu gravura 3D in blocuri de cristal ...
adica eu fac cam totul ....sunt singurul angajat :D nu beau cafea si nici nu fumez ..... poate un ceai din cand in cand ... |
Quote:
adica te-ai pocait ! :D rau ai ajuns ma ..tutun nu ..cafea nu .. |
mai... acest topic este pentru viciosi... sfintishorii sa stea in banca lor
|
Quote:
bine spus ! :D scuze grigo ..are dreptate ! :)))) |
vicios... 3 in 1 strong +3lg de zanar zilnic... dimineatza pana plec.. si pe la sc inca 1 -2 ( in unele zile in functie de nefrecventa la ore) cafele cu lapte si 3zahar aparat... beau cam mult.. si de lucrat.. elev.. in vacantza am lucrat la Racing Nick/tuning corner
|
Sunt Auto-Handler :lol:
si beau cafea si redbull :D nopti nedormite cafea la greu condus si asa mi-am facut viciile :D |
| All times are GMT +2. The time now is 10:48. |
- Copyright 2026 4Tuning