Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   SAB T&S 2005 (https://forum.4tuning.ro/90-sab-and-2005.html)
-   -   Salonul Auto Bucuresti TUNING & sport 2005 (https://forum.4tuning.ro/90-sab-and-2005/5394-salonul-auto-bucuresti-tuning-and-sport-2005-a.html)

ZerO_CooL 22-05-05 19:07

Stie si atat. Din cate stiu eu, nu se accepta linkuri, asa ca nu cred ca poate sa iti spuna de unde stie. Ahh, de abia astept....

@tt@ck 23-05-05 07:47

Salut!
Din cate stiu eu si din cate am vazut chiar acum 2 zile la TV la o emisiune de profil in care i se lua un interviu chiar organizatoarei siab de ceva ani incoace, acea doamna spunea ca siab se va organiza candva in octombrie si ca va avea si o parte de tuning, video &sound!
Ceea ce nu inteleg eu cum un organizator de talia celui care tine siab-ul ar uita sa promoveze un astfel de eveniment!
Dar poate ma insel eu...

Gabi 23-05-05 07:51

Este posibil ca SABul sa aiba organizatori diferiti fata de SIAB... nu? :roll:

Spark 23-05-05 14:07

mey ... eu nu stiu care e diferenta ... dar din cae am citit aici pe forum Siab si Sab e acelasi lucru ... in fine ... voi ar trebui sa stiti mai bine ... cei care stati pe acolo ...

Gabi 23-05-05 14:36

SAB = Salonul Auto Bucuresti
SIAB = Salonul International Auto Bucuresti

sil4tuning 23-05-05 16:18

mai putin de 10 zile pana la data neoficiala anuntata si nimik nou
something fishe around hear !!!! :x mediatizarea acestui eveniment lasa de dorit ceea ce denota o nepasare grosolana din partea ''expoline''
probabil ca isi mediatizeaza salonul in alte tari si nu in Romania si nu stim noi :?

sil4tuning 23-05-05 18:06

hai ca e tare faza : persoana care se ocupa probabil de construirea paginii www.expoline.ro are un chef de gluma impresionant cititi aicea \"
Nume: fsdfdasf
Expune: fsdafasd
Adresa: fsdafsd fsdafdsaf dsf sdf asdfsd
-------------------------------------------------------------------------------
Nume: 3423423
Expune: 234234
Adresa: 2342341234312 42314123rewrcceqrreq
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi.
daca stie careva franceza sa traduca macar o propozitie sa vedem ce zice in ea , bineinteles ca nu tine de masini

orlando 23-05-05 18:55

hmmmm...kiar foarte dubios si eu am vazut acum site-ul si e facut asa parca si-a batut cineva joc de el sau a fost o mare tzeapa avand in vedere ca nu aparut in media nimic nici o reclama ca la Oradea la Tuning Sound...o fi fost ceva la mijloc sau un maniac in calculatoare si-a batut joc de site si a skimbat tot prin el...sa vdm acum ce rasp vom primi...eu eram destul de entuziasmat ca nu am fost la Prisma la adVANTAGE si vroiam sa vin la SAB T&S dar din cate vad... :( :( :( :rolleyes2

blowwind 23-05-05 19:04

nu cred ca a fost plesneala din moment ce gratzian a zis ca 4tuning e partener media :)

ZerO_CooL 23-05-05 19:15

Aveti rabdare... asteptati sa apara datele oficiale si nu va mai agitati atat.

ZerO_CooL 23-05-05 20:34

Si in legatura cu expoline, nu cred ca e gata site-ul lor, ci inca se lucreaza la el.

polifem 23-05-05 20:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
SAB = Salonul Auto Bucuresti
SIAB = Salonul International Auto Bucuresti

Exact ... Organizator SAB (salonul auto bucuresti) este EXPOLINE,
SIAB (salonul international auto bucuresti) e organizat de cineva din franta! sunt doua evenimente DIFERITE!!!!!! ... in 2 ani de zile ... SIAB nu se va mai organiza in ROMANIA ... si doar SAB!!!!

gratzian: ooooooooooo
este ok cu ce a ramas scris.. in rest...
cum poti spune asa ceva???????????????

Gratzian 24-05-05 03:45

informatiile le avem direct de la organiztori, si credetima ca daca au fost oferite cu zgarcenie, este datorita faptului ca asa am convenit cu organizatorii...
evolutia deciziilor in organizarea eventului e foarte dinamica, si nimic nu a fost batut ferm in cuie, de aceea, ca intotdeauna, preferam sa nu anuntam decat in momentul in care avem raspunderea asupra informatiilor despre evenimente....

marti seara veti primi informatii excusive despre ce se va intampla la salon...
repet...
NU am publicat informatii despre salon, in consens cu organizatorii...
asta seara, informatii la zi !
in premiera
Nicaieri nu au fost publicate informatii oficiale !
Marti vor fi

Spark 24-05-05 06:34

seara ... cam pe la ce ora ?
ca deja si eu am devenit tare curios ... la ce se intampla p[e aici ...
in legatura cu site-ul .. nush` ce sa zic ... ce ar putea fii ...

heinrich_soprano 24-05-05 10:28

In legatura cu siteul, ne cerem scuze pt intarziere.
Intr-adevar textul care l-ati vazut dvs acolo era un simplu test, iar cei din domeniu recunosc textul ca fiind unul clasic pentru testarea siteurilor web :)
Inca o data ne cerem scuze si sunt sigur ca SABTS 2005 va fi un adevarat spectacol.

Va multumim!
Echipa din spatele www.expoline.ro

All times are GMT +2. The time now is 20:13.

- Copyright 2026 4Tuning