![]() |
Re: piese BMW e36 COUPE si COMPACT
318IS imi trebuie lip de la bara spate coupe
|
sal ma intereseaza si p mn toate chederele pt. un coupe si cat ma costa.
|
in ce stare sunt chederele?as dori si eu pt un coupe din 94 si un ultim pret! multumesc o zi buna!
|
0723515609
|
amortizoare fata si bara tuning...pret
|
sal! mar interesa far original dreapta cu lupa,telescoape,arcuri fata,capota fata,bara fata toate pt.coupe
|
Parbriz de E36 sedan???Pret?
|
noroc. m-ar interesa si pe mine un bandou m usa dreapta pt e36 compact si furtunu de la debitmetru pt motor de 1.6 m43. multumesc.
|
1 Attachment(s)
salut...am un bmw 316i compact..!! mai ai calculatorul acela din poza...? este la fel ca al meu dar ....am o intrebare..!! daca il pun pe asta al tau merge..? sau trebuie sa merg cu ea pe la service.? mie mi'a intrat apa la el si face figuri.. vreau neaparat unul...problema e cum facem..?? il trimiti prin curier.? asiguri proba.? astept PM ...ms..!!
despre asta este vorba...:-) |
Salut, ma intereseaza si pe mine urmatoarele:
Farurile de pe coupe ul argintiu, as vrea mai multe detalii despre ele bandouri pentru bara fata (setul complet, 4 bandouri ma intereseaza sa nu fie zgariate) Nas de facelift daca ai (sa nu fie stramb/ kituit/ ruginit) Jante pe 17" - 18" ... fa mi o oferta cu ce ai... Astept raspuns... ms! |
salut ma intereseaza si pe mine parbrizul de la coupe cum este si la ce bani merci frumos
|
sal..o flansa cardan(de la grup} pt e36 coupe 2.0 24v ai ?? si daca da cat vrei pe ea..ms sal
|
Quote:
0723515609 |
1 Attachment(s)
Asta cat costa.?? trimiteti prin curier.? astept raspuns.. sau un beep si va sun eu 0766225378..!!
|
salut..ai pompa de benzina pt 1,6 ?si la ce pret?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:12. |
- Copyright 2026 4Tuning