Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   FuriaOarba (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/53717-furiaoarba.html)

koola' 29-10-07 20:36

Re: FuriaOarba

sa dau si explicatiile acum: ai nevoie de un spoiler spate de dacie,un flex(eu asa le-am taiat,si le-am finisat pe urma).trebuie sa tai din partea verticala impreuna cu cea oblica care coboara(se potriveste la forma cu farul de oltcit). dupa ce ai taiat(ai grija sa nu te apuci din mijloc,sa-ti ajunga 'materialul' pt amandoua) poti sa-i dai decupajului care vine propriu-zis peste far,ce forma doresti.mie mi-a placut asa,am mai avut o pereche inainte dar le-am schimbat.in rest...spor la treaba,daca alegi metoda mea.mie nu mi se pare complicat si parerea mea ca dau si bine pe masina.daca mai ai nelamuriri poti sa ma intrebi

koola' 29-10-07 20:41

am uitat.....se lipesc de sticla cu silicon. o sa fac si niste poze cu capota deschisa,sa vezi cum vin exact pe far.numai bine

Acc3l3ratoR 30-10-07 10:30

O JANTA ....DOUA JANTE

BAGATI LA CAP BAIETI...:twisted:

geani29 30-10-07 17:03

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by koola' (Post 1174191)
uite aici niste poze.fa-ti o idee despre ce vorbeam

Urāt. Părerea mea.
Mai bine aşa:

FuriaOarba 30-10-07 17:28

ma nu vreau sa te superi pe mine da de ce ai pocit masina cu bara de dacie,de dacie,damn...

FuriaOarba 30-10-07 17:31

mishto treaba la faruri,in interior ma refer,cum ai facut?

geani29 30-10-07 19:28

De şmecheră:lol:
Din cauză că n-am altă bară care să-mi placă. Modelele de la Faberplast şi altele asemenea nu-mi plac. Pānă cānd o să aibă timp giani26 să-mi facă un spoiler cum vreau eu, o să păstrez bara de solniţă :twisted:
Farurile sunt clare, adică am scos triunghiurile portocalii. Am halogene albe şi becuri lupă de poziţie tot albe. Dar, cel mai important e că farurile sunt franţa şi au o sticlă foarte deschisă la culoare.
Poţi īncerca să schimbi doar sticlele de la far, sigur găseşti la dezmembrări unele mai albe. Tre' să ai mare grijă cānd le desfaci, să nu ciobeşti sau spargi sticla. Apoi le ungi pe margini cu silicon sanitar transparent şi... gata:-)
Succes!

bodyspeed 30-10-07 20:26

Quote:

Originally Posted by geani29 (Post 1175872)
De şmecheră:lol:
Din cauză că n-am altă bară care să-mi placă. Modelele de la Faberplast şi altele asemenea nu-mi plac. Pānă cānd o să aibă timp giani26 să-mi facă un spoiler cum vreau eu, o să păstrez bara de solniţă :twisted:
Farurile sunt clare, adică am scos triunghiurile portocalii. Am halogene albe şi becuri lupă de poziţie tot albe. Dar, cel mai important e că farurile sunt franţa şi au o sticlă foarte deschisă la culoare.
Poţi īncerca să schimbi doar sticlele de la far, sigur găseşti la dezmembrări unele mai albe. Tre' să ai mare grijă cānd le desfaci, să nu ciobeşti sau spargi sticla. Apoi le ungi pe margini cu silicon sanitar transparent şi... gata:-)
Succes!

Si gata dupa cateva ore bune... si trebuie presat cumva sticla sa etanseze bine, deoarece risti sa intre apa, mai ales pe vremea asta ;)

koola' 30-10-07 23:22

da arata bine pleoapele de pe masina ta geani.te referi k sunt urate k acopera prea mult din far?eu am mentionat k se pot decupa dupa placul fiecaruia.oricum a mele sunt homemade pe cand ale tale nu cred.

koola' 30-10-07 23:33

Quote:

Originally Posted by FuriaOarba (Post 1175615)
mishto treaba la faruri,in interior ma refer,cum ai facut?

daca te referi la farurile mele,e acelasi procedeu pe care l-a descris geani doar k pe langa toate astea am vopsit cu negru tot in afara de oglinda propriu-zisa

geani29 31-10-07 16:10

Quote:

Originally Posted by koola' (Post 1176241)
da arata bine pleoapele de pe masina ta geani.te referi k sunt urate k acopera prea mult din far?eu am mentionat k se pot decupa dupa placul fiecaruia.oricum a mele sunt homemade pe cand ale tale nu cred.

Da, la asta m-am referit. Dar... gusturile nu se discută.:rolleyes2
Şi pleoapele mele sunt home made, sunt făcute de giani26 din fibră de sticlă. Dar le-am dat jos de pe maşină, pentru că mi-a prelungit capota şi nu-mi mai trebuie.

N-am intenţionat să te superi pe mine, dar aşa sunt eu, mai directă:lol:

FuriaOarba 31-10-07 17:32

K,giani Ma Refeream La Farurile Lu' Koola,ale Tale Stiu Cum Se Fac:),scz K N-am Precizat.dak E Da O Poza Cu Masina Ta Cu Spoileru Asta De Dracie Sa Vad Si Eu Cum Vine Langa Roti K Mi-a Tunat Ceva Pt Olteanu Lu' Domn Vecinu'(giani):))

FuriaOarba 31-10-07 17:32

A Da E Geani,scz Acu Am Vazut:))

geani29 31-10-07 19:46

5 Attachment(s)
Ultimele 2 poze sunt cu decedata Yna. Cea actuală e Alfyna;) Adică i-am luat Ynei caroserie nouă:lol:
PS. Yna e olteanca mea:lol: :twisted:

koola' 31-10-07 21:17

nu-i nimik giani!nu m-am suparat.pentru asta e forumul doar: laude sau critici. :)

All times are GMT +2. The time now is 17:46.

- Copyright 2026 4Tuning