Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Masinutza mea - Tico (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/53575-masinutza-mea-tico.html)

suciuciprian 24-10-07 19:18

Re: masinutza mea

vreau si eu sa fak o comanda de piese de pe site-ul asta www.rxm.ro la ridicarea coletului se plateste numai pretul pieselor sau se palteste si taxele de curierat.(stopuri de alea transparente doar ca e lipsa stoc):D

aikman 27-10-07 19:59

ai gasit turometru ??

suciuciprian 27-10-07 21:14

nici acuma din pacate:(.sunt nu zic da scumpe da nu am bani deocamdata de aia am vrut ceva mai ieftin de inceput.lasa poate vine norocu si o sa primesc si eu ceva

suciuciprian 27-10-07 21:18

semnalizari laterale stiti careva unde se gasesc?dinalea transparente

alexinyo 11-11-07 00:20

sorry guys.k n-am tico..dar am un matiz..si pare bine k atzi deschis discutzia..cu turometru.plz.cum fac sa bag si eu unu ..pe a mea.:-?..ms.

alexinyo 11-11-07 00:21

cam ..cat costa..unde se baga ca nu prea dau seama' .. de unde il iau.si cine mi-l pune?.ms

suciuciprian 11-11-07 12:00

3 Attachment(s)
am pus ceva poze poate te ajuta.de exemplu ala mic ceas il poti pune acolo intro gaura de ventilatie pe mijloc in bord.alea mari le pui pe bord sunt cu suport.iti las pe privat un id poti da comanda acolo.spor la munca sper sa te ajute aceste informatii

WOLFI3 11-11-07 21:06

Dap!!! Voi aveti noroc cu masinile voastre, ii usor de montat un turometru...dar micutza mea, este euro 4...si am 3 bobine de inductie...de la fiecare tre sa iau un fir...si cine mai stie ce...Seby a facut-o pe al lui super nu?? DAR o alta inrebare...de unde se face rost de bord...deci unde iti afiseaza kilometraju...deci ceva mai fainutz...am mai vazut dar nu stiu cum s-a facut

suciuciprian 19-11-07 18:13

1 Attachment(s)
o venit si la mine Mosu mai repede.prima imbunatatire la masina sistemu audio.cd player mp3 Panasonic 50x4 si boxele nu sunt nush ce Boschmann ieftine.poza aici cu casetofonu o sa pun si cu boxele nu am facut atunci ptr ca nu erau puse la locul lor frumos.:D :drunk:

quick_5hifter 21-11-07 08:15

1 Attachment(s)
Imi place MP3-ul, seamana bine cu al meu! Difera doar cateva chestii: al meu e motorizat, are telecomanda si are ecranul mai mare (pun si eu poza, sper sa nu te superi).
Da-mi si mie te rog mai multe detalii despre turometrele alea (de unde sa iau) - ma intereseaza in mod deosebit cel cu shift light, selectabil. Multumesc mult!
Despre difuzoare nu stiu ce sa zic....puteai sa optezi pentru Blaupunkt macar, sunt atat de ieftine...

suciuciprian 21-11-07 14:24

e frumos MP3 tau...cu boxele iara poate de ce mam grabit miam luat asa ceva.iar in legatura cu turometrele iti las PM.numai bine

suciuciprian 03-12-07 20:39

1 Attachment(s)
noah in sfarsit mam dus si eu cu masina la service:-P .o implinit saraca aproape 30.000KM si iam facut schimbu de ulei doar ca restu nu au fost nevoie.am o intrebare voi cat dati pe un schimb de ulei?ca eu am platit 137RON cu uleiul lor.

catarsis 03-12-07 21:08

depinde de ulei si de maisna ...dar tot cam atat costa cca 3 l ulei bun +manopera

TM32CIP 02-08-08 14:05

Salut

Turometrul ce l-ai cumparat tu are 5 fire : rosu & 2xnegru
NEGRU - Masa,
Rosu - il legi la lumini (de exemplu la becul de la scrumiera, tragi un fir)
Firul colorat (mov,verde,galben, orice culoare ar fi) e semnalul de la bobina de inductie (bobina are 2 "mufe", fisa ce duce la delco si o mufa cu 2 fire. De acolo iei semnal)
Celalalt roshu se leaga la contact (asa spune teoria) dar poti sa il pui si pe direct - nerecomandat sau cu intrerupator ( putin recomandat)
Succes la montaj !

In legatura cu service'ul nu stiu ce sa iti spun, eu am avut 2 plase cu piese (bucse, rulmenti, frane, etc) si le-am schimbat eu, asa ca nu stiu ce sa iti spun de costurile manoperei

Semnalizari laterale sunt in piatza cate modele vrei, de la 10- 50 ron setul

Bafta cu masina !

WOLFI3 02-08-08 23:30

Vreau sa te intreb si io la care service ai fost ?? Acela de langa stadion sau acela din Santmartin(eu totdeauna aicea vin)....

FRUMOS...INGRIJIT...SUPER...MASINA TA!!!!

O seara placuta!

All times are GMT +2. The time now is 20:01.

- Copyright 2026 4Tuning