![]() |
Re: Volkswagen Touareg R50
nu imi place deloc acest model, mai ales la pretul acesta exorbitant, tinand cont ca e si vw !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S.-vezi ca modelul actual este ML63amg(510cp),ML 55 amg este modelul vechi(347cp) |
ML 63amg-ul ala .... e .... suculent .... nu-si prea are locu nici unde ca model practic ... garda coborata , consum nebun [bine pe masura] , mai lent decat un mercedes obisnuit cu 63amg-ul .... dar CAT DE BINE poate sa arate, imi vine sa-l manc :)
|
BRABUS MV 12 610 PS / 449 kW la 5.300 rot/min 1.006 Nm este noul "recordist" !penultimul model MV 12 avea 582 ps !
|
Quote:
Cayenne turbo 9ff 725cp-950NM |
Mie imi place, desi nu sunt fan VW...
Si culoarea vine bine pe masina. |
de departe cel mai frumos suv din lume. !
frumos. da frumsos rau de tot |
Astia de la VW vad ca incearca orice sa-si schimbe imaginea (vw=masina poporului) touareg R50 e mult sub concurentza suv sportive : cayene turbo, ml 63 amg sau grand cherokee srt8
|
Quote:
|
Quote:
Si ai dreptate chiar le surclaseaza la consum !! |
Quote:
Nu ai inteles nimic! |
Quote:
|
mai mystify.
Tu nu ai priceput nimic din ce a zis THX-1. In primul rand nu baga tu la bataia Srt'uri, ML Amg, sau Turbo S-uri. Toate sunt benzine. Momentan Touareg-ul bate tot in lume pe partea de diesel. Si pe langa asta, bate orice srt, ml, cayenne la off road. Si mai mult ca sigur apare si Q7-le V12TDi pentru ca ii impune marketingul de la VW sa il scoate acuma cu aparitia lui R50. Cat despre VW AG, deocamdata detin 7 Branduri auto in lume si nu stiu cate firme ce activeaza in domeniul financiar. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:22. |
- Copyright 2026 4Tuning