Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Amenzi !!! (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/53242-amenzi.html)

driver_xs 06-04-08 00:00

Re: Amenzi !!!

Quote:

Originally Posted by r27kul (Post 1464321)
Anul trecut in August am fost la Cluj si ca orice sofer "de oras" ,nu eram la curent cu amplasarea camerelor la intrarea in Cluj si nu m-am dumirit, de ce toti mergeau incet,numai eu minam cu 80-100 km/h.Oricum partea buna e ca nu mi-a sosit nimica prin posta pana acum.Intrebarea e: oare mai pot avea surprize dupa atat timp,sa gasesc ceva in cutia postala?Voi ce ziceti ?

in decembrie veneam de la hunedoara si cand am ajuns pe portiunea de drum dintre santuhalm si deva, mergeam cu 90 kmph (limita 70) si pe dreapta era o masina de politie. pana acuma nu mi-a venit nimic.

*HD_85_GEL* 10-08-08 22:28

Si k sa intru si eu in lumea soferilor opriti de Politie...incep a va spune ca, nu cu multa vreme in urama, mai exact o saptamana, am fost plecat la Sibiu...totul bine si frumos pana la intoarcere cand, undeva prin Sebes...ma trage pe drepata nenea politistu'..si imi zice? " Buna ziua....., .... actele dumneavoastra la control...v-am oprit deoarece ati fost surprins de dispozitivul radar efectund o manevra de depasire neregulamentara si pentu asta trebuie sa va retinem carnetul" .... :O ....ce sa mai zic? m-am conformat si uite asa...dupa multe rugaciuni la adresa politistului, dar fara nici un efect...carnetul meu este la ei...iar eu mai pot circula cu dovada pana in data de 20.08.2008... dupa aceea voi sta pe bordura 30 zile....offf goad!!!! :((

SpYk3 10-08-08 23:39

nashpa

stilostilo 11-08-08 00:27

Acolo la sebes de obicei stau politisti.
Apropo detector de radar ai avut?

sNap7 11-08-08 03:57

de ce nu le-ai cerut sa iti arate filmarea sau poza ?

Kedy 11-08-08 20:43

Snap are dreptate ;) daca or zis la plesneala si asteptau si ei de-o zama?

BAD-GUY 11-08-08 23:43

Quote:

Originally Posted by *HD_85_GEL* (Post 1689450)
Si k sa intru si eu in lumea soferilor opriti de Politie...incep a va spune ca, nu cu multa vreme in urama, mai exact o saptamana, am fost plecat la Sibiu...totul bine si frumos pana la intoarcere cand, undeva prin Sebes...ma trage pe drepata nenea politistu'..si imi zice? " Buna ziua....., .... actele dumneavoastra la control...v-am oprit deoarece ati fost surprins de dispozitivul radar efectund o manevra de depasire neregulamentara si pentu asta trebuie sa va retinem carnetul" .... :O ....ce sa mai zic? m-am conformat si uite asa...dupa multe rugaciuni la adresa politistului, dar fara nici un efect...carnetul meu este la ei...iar eu mai pot circula cu dovada pana in data de 20.08.2008... dupa aceea voi sta pe bordura 30 zile....offf goad!!!! :((

Unde anumte mai exact?dupa semaforul intermitent spre Hunedoara(chiar la iesire din Sebes) sau inainte de el?

SpYk3 12-08-08 00:13

cred ca inainte de intrare,ca stau sus in deal,ca au vizibilitate mare si te vad daca depasesti ca e linie continua...le cam stiu locul pe traseul asta pana la SB

*HD_85_GEL* 12-08-08 07:46

nu aveam detector....
Gaborii astia stateau pe dealurile alea cum vii de la sebes incoace...eu am depasit pe coborare si cand m-am incadrat pe banda mea am intrat in zona indicatorului "depasire interzisa" si era linie continua + linie intrerupata pe partea mea......Eu ce sa le mai zic? Eram singur in masina....ei m-au luat cu radaru'....si cand m-au oprit erau doi...pana mea, asta e...

SpYk3 12-08-08 11:00

eram sigur ca acolo te-au luat

Agitatu 12-08-08 11:07

astia asa fac
lor cand le este foame ies putin pe traseu :))
pana si pentru centura te ia :|
doar ca ii ia pe ei asa foamea sau mai stiu eu ce :|
altfel relax

*HD_85_GEL* 12-08-08 13:38

deci...in concluzie....mare atentie cand mergeti spre Sibiu, sa nu cumva sa ramaneti si voi fara carnet :D

adrian78bmw 12-08-08 18:48

stau la dealu ala si e o portiune de drum drept cu linie continua sunt niste cretini.. poti depasi la ce au pus linie continua nu stiu..sa mergi in spate la rabe si carute.

SpYk3 12-08-08 19:28

sunt cretini care depasesc in varf de rampa ,de aia zic eu ca au pus linie continua

adrian78bmw 12-08-08 19:31

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 1692653)
sunt cretini care depasesc in varf de rampa ,de aia zic eu ca au pus linie continua

varf de rampa varf de rampa dar dupa e drum drept laso in .... daca prinzi un camion acolo vreo cativa km buni adio depasire.

All times are GMT +2. The time now is 05:32.

- Copyright 2026 4Tuning