![]() |
Re: Amenzi !!!
Quote:
|
Si k sa intru si eu in lumea soferilor opriti de Politie...incep a va spune ca, nu cu multa vreme in urama, mai exact o saptamana, am fost plecat la Sibiu...totul bine si frumos pana la intoarcere cand, undeva prin Sebes...ma trage pe drepata nenea politistu'..si imi zice? " Buna ziua....., .... actele dumneavoastra la control...v-am oprit deoarece ati fost surprins de dispozitivul radar efectund o manevra de depasire neregulamentara si pentu asta trebuie sa va retinem carnetul" .... :O ....ce sa mai zic? m-am conformat si uite asa...dupa multe rugaciuni la adresa politistului, dar fara nici un efect...carnetul meu este la ei...iar eu mai pot circula cu dovada pana in data de 20.08.2008... dupa aceea voi sta pe bordura 30 zile....offf goad!!!! :((
|
nashpa
|
Acolo la sebes de obicei stau politisti.
Apropo detector de radar ai avut? |
de ce nu le-ai cerut sa iti arate filmarea sau poza ?
|
Snap are dreptate ;) daca or zis la plesneala si asteptau si ei de-o zama?
|
Quote:
|
cred ca inainte de intrare,ca stau sus in deal,ca au vizibilitate mare si te vad daca depasesti ca e linie continua...le cam stiu locul pe traseul asta pana la SB
|
nu aveam detector....
Gaborii astia stateau pe dealurile alea cum vii de la sebes incoace...eu am depasit pe coborare si cand m-am incadrat pe banda mea am intrat in zona indicatorului "depasire interzisa" si era linie continua + linie intrerupata pe partea mea......Eu ce sa le mai zic? Eram singur in masina....ei m-au luat cu radaru'....si cand m-au oprit erau doi...pana mea, asta e... |
eram sigur ca acolo te-au luat
|
astia asa fac
lor cand le este foame ies putin pe traseu :)) pana si pentru centura te ia :| doar ca ii ia pe ei asa foamea sau mai stiu eu ce :| altfel relax |
deci...in concluzie....mare atentie cand mergeti spre Sibiu, sa nu cumva sa ramaneti si voi fara carnet :D
|
stau la dealu ala si e o portiune de drum drept cu linie continua sunt niste cretini.. poti depasi la ce au pus linie continua nu stiu..sa mergi in spate la rabe si carute.
|
sunt cretini care depasesc in varf de rampa ,de aia zic eu ca au pus linie continua
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:32. |
- Copyright 2026 4Tuning