![]() |
Re: ii dau FOC
am descoperit din greseala ce bate in dreapta fata.
era capota ridicata si vad cum se ridica masina, la un moment dat vad spatiu la palierul telescop, dupa ce se mai ridica masina nu mai este spatiu. repet de 2-3 operatia si constat ca palierul telescopului iasa din locas la un anumit punct apoi revine la loc iese cand masina ii ridicata cam 20-30cm de la sol apoi cand ii cam la 1 metru de sol revine la pozitia initiala. eu cand o ridicam o ridicam cu capota inchisa si ma uitam sa vad daca sta bine pe elevator...acuma in service m`am uitat din intamplare la telescop. urmeaza sa schimb si palierii de la telescoape si pe urma sa vedem. in stanga fata nu mai face :D asa se intampla ca si cand meri la doctor nu te mai doare nimic. |
pai eu ce ti-am zis acu vre-o 5 postari sa verifici daca suportu ala superior de cauciuc e bun sau nu si ai zis ca e nou
|
poi ii bun, dar cand ridic masina se deplaseaza apoi revine
re aia am crezut ca`i bun dar se pare ca nu`i mai bun :( |
am avut si io aceasi problema :))
la mine oera de la amortizorul de la filturl de aer ( ala din contra aripa) . avea un chipling care iesise. altceva...... la cate ai schimbat, poate fi de oriunde. se stie ca piesele din magazin nu sunt foarte de incredere.... succes !!! |
la mine nu mai exista ala demult
si in curant nici rezonatorul de zgomot nu va mai exista pentru ca`i fac admisie directa de aer si desfiintez si debitmetru cu tot cu senzor si`l las pe direct. ii problema ca stiu ce bate m`am linistit, problema din stanga fata mi ca cand pun frana se aude cum ar paraii tabla. mi frica sa nu fie cum o zis cineva lonjeronu si sa nu se vada. |
eu unu nu ti-as recomanda sa desfiintezi debitmetrul este cea mai proasta alegere pe care o poti face deoarece computerul va dat peste cap si masina o sa-ti mearga ca si combina gloria dupa aia dar treaba da si sunetul de tabla ai 90% sanse sa fie de la lonjeron asa ca dute repede la tinichigiu cu ia sa nu ai surprize
|
am fost si o zis ca ii din cauza unu`i tampon ce tine cutia dar nu se gaseste si o zis ca mai pot umbla cu el un timp ca si daca se rupe guma surubul din interior ii acolo numa ca suna.
dar eu nu cred. m`am uitat si eu la lonjeron dar nu se vede nimic, asta`i culmea. nu stiu ce dracu sa fac cu masina asta anu asta am bagat in ea cat nu i`au pe ea. si tot mai sunt probleme. este o masina buna pentru romania dar mie personal mi-au ajuns cu masinile vechi. in alta ordine de idei am fost ieri sa ma interesez de un nissan patrol. da`i 50 de mii si atat nu`s dispus sa dau. am facut un test drive mai special(am un preten ce lucreza in reprezentanta) si am fost impresionat de ce stie masina si tot mai tare ma bate gandul sa arunc cielo-ul si sa-mi cumpar o masina noua, dar mi drag cielo-ul si nu ma pot desparti de ea :( si mecanici din cluj sunt cam amatori :( si unde nu stiu ce sa-i fac ma duc in service, dar culmea nici aia nu au alte idei ca mine :( mai ales cu zgomotul dreapta fata. daca nu vedeam cum iasa cauciucul din taler nu ne dadeam seama veci pentru ca nu se vedea cand masina era pe loc nici cand era sus pe elevator. ala o iesit si apoi o revenit, ciudat oricum. |
cum adica nu se gaseste tampon de cutie hai sa fim seriosi da-mi un part number sau macar cum arata sa ma uit pe aici pentru ca de la tamponu ala iti bulesti planetarele omule
|
oricum capatul de planetara dreapta fata bate si l`am schimbat in mai.
ala in decurs de 3 ani l`am schimbat de 4 ori. in marti si in noiembrie in fiecare an, ii normal sa fie asa de proasta calitate? rar se intampla sa`i dau pe curbe, adica extrem de rar, cand ies de pe strada si cam atat.. oricum azi ii ziua mea chefuiesc, daca ma lasa masina in drum mi se rupe, i`au taxiul. de luni in colo vreau sa ma apuc sa ma duc sa`mi cumpar piese si as`mi trag si o segmentare la motor, cat timp imi segmentez motorul schimb si talerii de la telescoape si rulmentul de la volan si capatul de planetara din dreapta si tampoanele de la motor toate. si daca si dupa asta are ceva probleme masina o dau si cu 1000 euro numa sa nu o mai vad. ii din 95 produsa si in 12 ani sa moara? dacia veche era din 82 si ce i`am facut...ioi si o rezistat asta moare asa de repede? :( |
dac-ai ziua ta La Multi Ani si eu zic sa nu-i mai faci nici o segmentare si mai bine cauta un motor de vectra si pune pe ia ! mai bun mai eficient si ieftine piese
|
am motor de gsi in beci dar nu`l pot pune pe masina pentru ca nu mi`l omologheaza nimeni.
si eu nu umblu la risc mai ales ca masina`i pe firma si apoi sa am belele . asa ca mere tot asta 8v eventual il mai comprimam umpic mai mult decat ii, un mic upgrade si apoi il hranesc doar cu jar :d |
ps: multumesc frumos
|
atunci cauta un turbo kit pentru ia ce naiba cauta niste injectoare mai mari o pompa de benzina mai puternica si poti sa faci ceva si din ala mai ales daca-i rebuilt the engine si chiuloasa
|
ma gandeam sa`i pun chiuloasa de 1.4 cu axa de 1.6 de astra dar nu cred ca ar merge cred ca ar da in gat.
nu stiu momentan ma documentez |
am revenit.
am schimbat talerii de la telescoapele din fata cu aceeasi ocazie am schimbat si un rulment din dreapta fata si surpriza dupe 3-4 ore de mers pe drum mai devilat iar o reaparut bataia. pare a fi de undeva de la intre pompa de frana si difuzorul din stanga(cel din bord) acuma ma gandesc la urmatoarea chestie. ii posibil (intreb, nu sunt convins ma gandesc nu stiu) ca sa fie rupt un lonjeron ? cum imi pot da seama ca`i rupt? dupa ce am schimbat alea si bara stabilizatoare de opel masina parca este mult mai prompa in schimbarea directiei de mers dar parca fundul valseaza. sa fie cumva, undeva rupt lonjeronul si sa se tina numa in unul si cel rupt sa nu se vada? |
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning