![]() |
Imi raspunde si mie cineva :?: :?: :!: :!: :twisted:
....... astept de ceva timp un raspuns :evil: ......... |
se pare ca esti singurul care te plangi. stiu cazuri de persoane care pot sa confirme ca le-au dat si cate doua invitatii.
poate nu ai fost destul de clar si respectiva a crezut ca vrei sa faci vre-o inselatorie aveai un act la tine sa te legitimezi ? avea lista acolo si nu erai pe ea ? sau nu exista lista ( caz in care inseamna ca nu erai unde trebuie , lista a fost la intrarea publicului) ? |
eu nu inteleg de ce Gratzian nu mi-a dat mail de confirmare sau refuz, sa fiu si eu lamurit...
am primit donatie, nu?? atunci e normal sa fi primit si eu invitatie :roll: dar nu era nici o lista ZoliaT_2 acolo, unde era ascunsa??? dk era ma cautam si nu plateam dar nu era nici o lista... :evil: :x |
adica eu vad lista cu ochii mei si tu nu ?
f ciudat ... cat despre donatia ta nu stiu exact daca a ajuns in timp util sau nu .. asta gratian poate sa iti spuna |
Re:
Quote:
act?!nu mi-a cerut nici un act.... |
eu personal am vazut cum au intrat 2 cu o masina cu tot, spunanad ca sunt de la 4 tuning...
hai sa o luam altfel... sunt f multi care au intrat... banuiesc ca nu mint cei care spun asta... inseamna ca au intrat pe o anumita baza, nu? pe aceeasi pe care trebuia sa intri tu. sorry daca a fost vre-o neintelegere acolo, nu e vina noastra |
Re:
Quote:
data viitoare sper sa se rezolve |
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning