![]() |
Re: ct27syn
imi palce mult stopurile tale.sa le folosesti sanatos.baga niste poze cu ele seara sunt curios:D
|
scoate stickerele alea ca is nashpa ............ :x
|
urmeaza .. pun altele mai mari :)))
|
TicoZaurul arata bine, dar sunt naspa mainile de pe portiere. :) stai in inel2 ?
cumperi alte stickere de la obor ? :P |
Quote:
da stau in inel2 :lol: ... si nu , nu cumpar de la obor .. imi fac la comanda pe urmatoarele ;) tot la cel care mi-a scris ticozaur si ticosquad pe mashina :) dar astea la primavara cand vopsesc mashina ... acum vreau jenti si arcuri mai inalte :lol: |
ai putea inlocui sticla de la stopul de ceata cu una alba.
|
pai mai dau un motiv in plus sa se ia militia de mine ? mai ales ca de luni imi bag si neoane :)
|
Ohoho....vrem detalii :D de care? Cat? Ce culoare (culori)?
|
quick ... multe intrebari dar nu stiu sa raspund :)) verzi sub mashina ... nu stiu .. am facut comanda la topser ... pe luni ar trebui sa vina
|
imi vand tico-ul 3000 euro ... an fabricatie 2000 prima imatriculare 2002 ... restu imbunatatirilor le vedeti pe site
|
Quote:
nu o mai vand ... am scapat :D |
2 Attachment(s)
volanu si turometru ... chestia luciaosa din mijloc de la volan o sa o vopsesc cu negru ... a si acum am vazut ca am uitat sa pun un surub acolo :rolleyes2 ... am schimbat si toba mica si toba mare si am renuntat la catalizator ... parca se infige mai bine acum ... o sa vad maine daca prind "partie" libera :lol: .... a si am scos mainile de pe mashina ... deci cei care ma recunosteau in trafic dupa zgomotu la toba si mainile de pe mashina, de maine trebuie sa va uitati la numar :))) ... fac poze cand o spal sa vedeti cum e fara maini :))
|
frumos tiklos:D:P,spor la treaba in continuare ,probleme cu semanalizarea de la volan?
|
Quote:
nu ... butucu avea si piciorusele alea care o aduceau la punctu zero ... oricum e marfa tare cu volanu mai mic ... parca sunt la curse cu el |
Salutare.
E super volanul....apropo de marime si de curse:D nu e deranjant ca e mai micut?? Vreau sa-mi pun si eu si sunt curios:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 08:26. |
- Copyright 2026 4Tuning