![]() |
Re: Masina mea : Opel Astra G 1,6 16V
mai are 4 airbaguti pnm...mie lene sa o insir ;))
|
Fa si tu un topik al tau ca nu e greu
|
Quote:
vine si spoilerul, maine e pe drum, urmeaza si bara spate si praguri. Bani sa fie ca de idei nu ducem lipsa :P PS ai pe privat id meu |
foarte frumoasa masina..Felicitari..imi plac foarte mult jantele tale.apropos ceasurile cu plasma dau foarte bine :rolleyes2
|
3 Attachment(s)
mi-s venit bara fata Lumma LPC-R, are nevoie de cateva retusuri (are 3 crapaturi si o clema rupta) dar se face. Urmeaza praguri si bara spate, m-am sucit nu mai stiu de care vreau. Daca aveti propuneri, shoot! :)
|
4 Attachment(s)
Mama ce jalnic arata, unde a fost tinuta? sper ca e doar murdara. asa ai primit-o?
Pe spate poti sa pui: |
2 Attachment(s)
Quote:
|
foarte frumoasa prima varianta .... pe rosu.
spune-mi si mie te rog cat te-a dus bara de opc (lpc la lumma) ca, desi am zis ca nu ami investesc nimic ... poate ma chinui pentru o bara si 2 praguri :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
eu ti-asi recomanda una dinre aste 2ua...
cel albastur e ceva mai rar.. inca nu am vazut la noi in tara... iar cel rosu.. e prea simplu in comparatie cea pe fata cand iti iei gumpe si roti pe 17 sa fii atent sa iti iei gume cu buza de cauciuc ca sa iti apere janta.. in cazul in care pui pe 40 Bafta in continuare ! |
Quote:
salut! |
vand spoiler spate OPEL ASTRA G model FURIA, pret 100 euro.
produusul este nou nu a fost montat. cam asa arata : http://www.hotimports.nl/webshop/ima...G-HS-LineX.jpg mail: bogdanpal75@yahoo.com |
la mine nu-mi merge linck-ul....
|
All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2025 4Tuning