![]() |
Re: A Murit Micutzul MR.
Nu pot sa cred....nu vreau sa cred..... o mare pierdere.....am invatat multe de la tine boss.........sper ca dimineta sa ma trezesc si sa aud ca a fost o gluma proasta....nu pot sa cred
|
Dumnezeu sa-l ierte!!!
nu pot sa cred ca a murit....chiar nu pot!!!! |
Nu este corect! Foarte pacat! :( Condoleante
|
Si brusc nimic nu mai este cert. Totul sta acum pe loc, si parca nu mai inteleg nimic. A deschis ochii la atatea generatii. Este omul care "ne-a pus volanul in mana". Pentru mine va ramane intotdeauna simbolul curselor din Ro. Este un soc teribil.
Live fast, die young. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Micutzu a fost un tip foarte credincios. Sper ca Domnul sa aibe grija si de ai lui. |
Sincere condoleante familiei ....R.I.P Micutule ...nu l-am cunoscut dar am ramas mut la aflarea vestii. Nume grele din lumea auto au plecat dintre noi in ultima vreme ...
|
S-a stins o legenda dar va ramane in sufletele si inimile noastre R.I.P. Micutule
|
dumnezeu sa-l ierte...
|
cuvintele sunt de prisos in asemenea cazuri.....
d-zeu sa-l ierte... a murit facand ce-i placea lui mai mult.... NU TE VOM UITA NICIODATA!!! |
Dumnezeu sa-l ierte:sad: :sad:si condoleante familiei
R I P Micutule |
1 Attachment(s)
Poate nu este momentul oportun dar am atasat o poza cu masina in care a murit ... pacat ... foarte pacat, inca nu imi vine sa cred ce sa intamplat .
cand am vazut izbind stalpul am crezut ca sigur scapa dar sansele au fost inexistente . inca odata RIP Micutzu . LE: Filmuletul cu accidentul nu-mi permit sa-l postez . |
R.I.P. Micutzu
nu imi vine sa cred. :( |
Dumnezeu sa-l odihneasca!
|
Nu e corect! 2007 - anul tragediilor
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! N-am cuvinte |
A fost si va ramane un om MARE !!!
Odihneasca-se in pace! |
Condoleante! Foarte trist! inca nu-mi vine sa cred ce citesc...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:06. |
- Copyright 2026 4Tuning