Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti.html)
-   -   Intalnire in Pitesti ? (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/52952-intalnire-pitesti.html)

alin-l 16-10-07 11:23

Re: Intalnire in Pitesti ?

Hai mey, lasa-ma!... OK, am "comis" o eroare de exprimare... Ideea care reiese din expunerea mea cred ca este elocventa.
PS. Imi cer scuze, pe aceasta cale, pentru faptul ca Duminica trecuta nu am putut participa la ... reuniune. Am fost (si inca mai sunt) racit destul de rau... Sper ca data viitoare sa ne revedem.

ag14liv 16-10-07 15:48

Quote:

Originally Posted by AG 80 BBI (Post 1151836)
membri e mult spus!
deocamdata eu sunt membru dar de onoare al CNFLM - Clubului National de Frecat Menta LEGAL!!!

ar trebui sa ne cunoastem mai bine ca sa nu mai existe discutii

ag14liv 16-10-07 15:52

poate ne vedem diminica seara la finante si vb mai multe,SCO ma cunoaste mai demult de la GINO

edy_gino 16-10-07 21:21

ma baieti uite care e treaba ... eu i-am dus la finantze pe tipi aia cu Bmw-Urile Adica : :LIV , RUS , JIU , si inca 2 , vreu sa va spun ca niciunul nu a luat amenda pt ca LIV a stiut sa vb cu cel de la circulatie ... aveti grija cum vb despre baitul asta ca mancati mult stii voi ce ...

sco211 16-10-07 23:57

bine ati venit baieti p forum !
:p

nu va agitati prea mult, ca asa e p forumul asta...se vorbeste mult...

ag14liv 21-10-07 15:15

ce ziceti mai vine cineva diseara daca se opreste ploaia?

80LEU 21-10-07 15:21

sa vedem..poate ma bag si eu..ca am cam lipsit

Liberta 21-10-07 15:51

Quote:

Originally Posted by ag14liv (Post 1160247)
ce ziceti mai vine cineva diseara daca se opreste ploaia?

pai daca ploua ce facem stam pititi in masina ? ca alceva nu prea avem ce face, eu unul nu am control al tractiuni sau alte ajutoare :sad: cum spuneti voi dar eu unul nu prea vad ce sa facem :idea:

sco211 21-10-07 16:52

Quote:

Originally Posted by 80LEU (Post 1160256)
sa vedem..poate ma bag si eu..ca am cam lipsit

ce faci ma dilau...?
:lol:

sa treci daca vrei ;)

diseara n strangem...zic io...si daca tot ploua...n refugiem la un ceai cald...
alte idei?

ag14liv 21-10-07 22:56

asta seara a iesit ceva interesant?eu n-am putut ajunge

sco211 22-10-07 18:14

absolut nimic...
am stat putin si am plecat...io cu mihai...
:lol:

MMihai 28-10-07 13:53

Leu ce faci mah tata nu am mai vb demult !! :)
ps. am vandut audi. dar pazea ca imi iau ceva du tractiune spate !! ;))

Dumy 31-10-07 23:22

Si eu il cunosc pe liv de multa vreme si mi nse pare un tip foarte de treaba deci nu cred ca a avut el vreo legatura cu poliutzia si cu ce se intampla cand mai vine garda . Multzumesc asta este parerea mea ......

ag14liv 01-11-07 08:02

mersi Dumy pt aprecieri dar nu e nevoie pt ca nu masimt cu nimic vinovat cine ma cunoaste ma stie ca nu ma pretez sa fac lucruri atat de josnice

alin-l 01-11-07 10:34

Duuuuhh!!!... nu mai terminati odata cu subiectul acesta!?!... Cine a avut minte sa priceapa - a facut-o! cine nu - lasa-i in plata Domnului!... Nu observi (liv) ca, in loc de un "multumesc", ai primit tot felul de acuzatii neintemeiate?! Data viitoare (pentru ca SIGUR vor mai aparea "spetze" d'astea!) lasa-i pe fiecare sa se descurce cum pot!! Atunci o sa vezi: "sar'na nene militianule"... si alte "manifestari" d'astea!...
PS: liv! la intalnirea viitoare vino imbracat in costumul tau "de lucru"! :twisted: Sa vezi ATUNCI oki bulbucati!?!?! :2gun:

All times are GMT +2. The time now is 14:20.

- Copyright 2026 4Tuning