![]() |
Re: Kit tuning KL pt. Dacia Berlina
alt kit de berlina nu mai am... bara nu este chiar asa de joasa. baiatu cu masina din poze si-a coborat-o din suspensii 2 centimetri. deci garda la sol este mai mare la o masina normala.
|
nu ai vrea sa ne pui si noua nishte poza cu kitulfinisat p modelul zambetul lui iliescu??multumesc anticipat
|
poze cu kitul montat pe zambetul lui iliescu nu am. clientul cu masina pe care am lucrat nici acum nu si-a vopsit barele, si clientii pe care i-am avut pentru kit, erau toti cu dacii cu faruri patrate. in proportie de 99% arata ca in poza cu bara in stadiul de finisaj. e postata in prima pagina a thread-ului daca nu ma insel. dar o mai postez o data.
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...e6242a3b86.jpg |
Quote:
|
kitul este pentru zambet. dar se poate modifica. ai 1310 cu 4 faruri rotunde?
oricum, pentru o modificare din asta trebuie sa vii cu masina la noi si sa stai vreo 2 zile. |
Quote:
|
pretul mai creste in functie de modificarile necesare. nu mult, oricum.
|
2 Attachment(s)
este un om de incredere si lucreaza si bine;) A aparut lucrarile lui si in revista 4 tuning de luna asta....
:arrow: |
si un site ceva?
inafara de 4tuning.. |
arata bine bara fata,cea de pe spate lasa de dorit....
|
spune-mi te rog ce distanta are (kitul pt zambet) de sud triple pana la capatul de jos (ma refer la spoilerul spate). ms
|
4 Attachment(s)
Man. nu am nimic cu gusturile nimanui dar mie nu-mi plac barile. Au o forma prea patratoasa, ori zambetu` lu ili are forme rotunde. Se potrivesc exact ca nuca`n perete. De ce nu incerci ceva de genul asta. Din toate zambetu` lu Ili barile astea mi-au placut cel mai mult.
|
PAC PAC pls lasa,mi idul tau k ma intereseaza niste spoilere .daca se poate .ms
|
sau intra PAC PAC pe idul meu [email protected]
|
2 Attachment(s)
Quote:
pt mine asta mi se pare cea mai frumoasa dacie care a fost in braila! din pacate acum nu mai e...a fost vanduta...:sad: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:40. |
- Copyright 2026 4Tuning