![]() |
Re: Sedan vs Hatch
Quote:
|
Solenza si Supernova ce sunt de fapt? sedan sau Hatchback? ca nu am stiut niciodata
|
Quote:
|
Prefer Hatch in 4 usi......ma rog 5, arata practic la fel de bine dupa parerea mea ca si sedanul, dar e si mai incapator pt bagaje cu volum mare....
|
Hatch. Mai mult spatiu pentru bagaje, posibilitate mai mare sa umpli tot portbagajul fara sa ramana spatii goale.
|
Prefer hatchback`ul te strecori mai usor prin trafic.
|
Prefer hatchback-ul pentru ca are hayon si nu portbagaj simplu. E important pentru atunci cand incarci un obiect voluminos.
Apropo, pentru cine nu stie: Calibra e hatchback, de exemplu, deci nu toate masinile cu portbagaj sunt sedanuri sau coupe-uri. Distinctia e simpla: se ridica si luneta odata cu capacul portbagajului, inseamna ca e hatchback. Daca luneta e fixa precum parbrizul, e sedan (sau coupe, dupa caz). |
Quote:
Pe cuvantul tau!!! |
Quote:
|
Pentru Bucuresti e mai bun un hatch mai mic, dar in afara si in orase cu trafic mai aerisit mult mai bine se incadreaza un sedan
|
Intr-un final tot la gusturi se rezuma tot,e cam irelevanta discutia despre mai mult sau mai putin spatiu...sau strecuratul prin trafic.
|
Quote:
|
desi i-mi plac sedan`urile am votat cu Hatch deoarece majoritatea au cam acelasi spatiu si comfort mai ales in fata
|
Quote:
|
Calibra e coupe 100%
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |
- Copyright 2026 4Tuning