![]() |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
arata bine si jantele astea gunmetal, o sa dea bine pe masina
Ce greutate au jantele astea? insa tekno are dreptate, niste jante negre cu polished lip ar fi fost super, plus ca sunt cel mai la moda acum (nu in ro). Uite un ex de Civic EG hatch facut f frumos dupa parerea mea (mai ales FMIC-ul :D ), jentzile sunt Konig Holes, sunt ultrausoare. Masina era expusa la ultimul show la care am fost. |
playa'. i told you i got game! :lol:
pimp... am o intrebare... sau shi ova sau cine shtie... de la ce naiba vine JDM? |
tekno...
JDM inseamna Japan Domestic Machines daca mai ai termeni dinastia japonezi, poti apela la mine cu incredere :D |
Apropo...
Am vazut si azi Civicu... e simpatic, l-am vazut in trecere, de doua ori, prima oara nu era nime, iar a doua oara era cu capota deschisa si era cineva pe langa masina ( imi pare rau nu cunosc care este proprietarul )... chiar cand in intersectie a incercat unu sa dea intr-un biciclist... :) Dar parca is alte jenti pe masina... |
JDM vine de fapt de la Japanese domestic market, si strict luat, se referea la piese OEM sau aftermarket(dar mai ales OEM) care s-au gasit numai pe piatza japoneza la masini comercializate si inafara japoniei.
Dar, termenul JDM acum este foarte des folosit pt a descrie o masina japoneza modificata cu piese de calitate, orientata spre performanta, si \"clean\", fara brizbrizuri, cu atat mai mult daca piesele cu care e modificata masina se gasesc numai pe piatza japoneza. In ultimul timp insa, aceasta moda, JDM, incepe sa se duca (cel putin in america) pt ca s-a ajuns la ridicol. Oamenii isi comanda de pe e-bay scrumiere si covorase de Civic Type-R EK (de multe ori nici macar originale), care n-a existat decat in japonia, le pun pe Civicul lor DX stock de 106 cp si se lauda ca masina lor e modificata \"JDM\". |
Ova...nice shit pana acum...spor si mai departe :D
|
aham... insfarshit... din ce citisem pe alte forumuri mi-am facut impresia ca ii ceva campionat pt civicuri :)
se ajunge shi cu JDMu' ca shi cu Mu' la beamveuri... pacat... |
Re:
Quote:
eram pe langa masina si ne intrebam de ce nu sta relantiu cum trebe , am desfacut admisia , m-am uitat pe la clapeta de aer , cand o acceleram murea etc ... apoi ne-am dat seama ca nu mai are benzina :oops: jantele alea sunt ale lui Ema , ni le-a imprumutat pentru etapa de la arad si acuma pana nu vin celalate ( maine speram ) sunt astea pe masina zilele astea speram ca va avea parte de un polish ca e cam batut de soare :) cu curaj Deevylls :wink: |
Mi s-au parut mie cunoscute jentile... nu eram sigur ( n-am observat, mai au sigla RR? )
Imi place ideea de motor 1.6 cu 160 CP.... foarte simpatic :D |
3 Attachment(s)
impreuna cu fratemiu si akimoto am skimbat azi short ramu si am pus cold air intake de la Tss-tuning
intre timp or venit si jantele :D gumele mai astepta cateva zile |
Is faine mah jantele, sa le porti sanatos! Un 195 pe fatza nu te ajuta mai mult?
|
la ce te referi ?
gumele care o sa fie pe ea , vor fii 205 / 50 /15 , cred ca Toyo Proxes ca am gasit la un pret bun ( noi ) |
cat a costat tzava cu aer rece? :D
|
Ce pot mai japonezele astea ale noastre sa faca :D ...
Micutze da finutze :D |
| All times are GMT +2. The time now is 08:46. |
- Copyright 2026 4Tuning