![]() |
Re: Audi A4
Mai nene dar masina mai descleiata si mai neingrijita ca asta pe care ai luat-o tu nu am mai vazut:cry: ! Ar trebui sa i se interzica vechiului prop sa mai cumpere masini. Bafta in continuare si nu o lasa singura ca ea tanjeste dupa putina dragoste ...
PS. Asteptam poze cu produsul finit ;) |
@mishu28 maisna are 84 d mii d km testati da arata de 200 d mii toti sor mirat cand or vazut ca is reali,o fo a lu o femeie din buc :D klaaar maine ma duc sa o iau si i dam o sedinta foto before wash si after,i trebe un dush klumea,apropo ce ziceti xenon original audi a4 500 d euro tot sistemu cu tot cu faruri valeo mere?:shock:
|
buuuun excelent nici azi nui gata,supapele d ela axele cu came ,mega ultra betoon oare ce urmeaza?:cry:
|
3 Attachment(s)
gata de azi d ela ora 5 preiau controlu operatiunii ma duc sa iau problema in mainile mele si nu ma las decat in miezu noptii cand va fi gata,am trecut azi pe la vreo 13 si masina statea aiurea cateva poze far dreapta nou:D
|
saracu' A4... :sad: bine k l-ai luat din mainile aluia! spor la treaba in continuare! :D
|
gata fratilor,pan acum am stat la service da i gata,mai doua hopuri si i 100%,maine catalizator si bucse si am scapat apoi vineri sau sambata folia si un dvd sau mp3 sa vad cum mai stau cu finantele ;) jantele cred k le vand ca ami am unele de tabla si le pun pe alea pan imi vin celelalte tre daor sa ma mai hotarasc la model ;)
|
succes cu ea , mi-am luat si eu una 2002 .
Frumoase jante ai N-ai idee , sau cineva pe aici de unde iau o cotiera originala audi ?... |
Quote:
|
Salut.da-mi te rog niste detalii despre jante,stii la ce ma refer..parca le vindeai,nu?Mersi :-)
|
al tau are navi dinala mic pe compiuterul de bord, sau posibil sal fi scos, dar ma indoiesc pentru ca bordul la alea cu navi nu mai au gaura aia jos si din cate am observat io a tau are gaura
|
Idea ii ca masina are navigatzie pe computeru de bord. Nu arata bordu ca la cele cu navigatzie color pt ca are gaura aia intre clima shi scrumira, deci nu a fost data jos de om inainte sa tzil vanda shi sa puna casu in loc
|
Quote:
cam da,nu prea gasesti piese de audi mod asta la dezmembrari is f rare ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Daca ai cablurile cd ii usor de gasit. Dar daca tre sa iei shi cabluri nu se mai merita.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:20. |
- Copyright 2026 4Tuning