![]() |
Re: Nissan GT-R
vreau sa vad masina dupa ce trece pe la VeilSide
|
Cred ca mai degraba a fost gandita sa seia la tranta cu M6,911 si alte amatoare de genu sport coupe. Masina asta a fost gandita in special pentru track...ramane de vazut daca va merita sigla GT-R dupa ce o sa vedem cateva teste si niste tururi la ring.
Pana va iesi varianta pt europa o sa stam cu ochii pe best motoring :D |
Rog domnii tuneri/raceri ce tin cu tot dinadinsul la inflamarea discutiilor pe acest topic sa revina la sentimente mai bune. In caz contrar,vor avea timp sa-si exerseze talentele mai mult la garaj si mai putin pe forum,datorita unor oarece restrictii ce s-ar putea ivi ;).
90% din voi ati detinut cel mult UN nissan si ati facut tuning-performance la cel mult 0(ZERO) nissan-uri...de unde stiti voi atat de multe despre masina asta?...aceeasi intrebare o am si pentru sustinatorii ferventi ai celorlalte marci de aici....Poate unii dintre voi ,nu puteti schimba la momentul asta nici macar bujiile( intra la categoria consumabile !) la un mustang gt ohv sau la unul din motoarele v8 32v de la bmw.....insa va luati la hartza pe subiecte ce va depasesc si fanteziile.Si aici nu ma refer la partea financiara ci la ceea ce poate sunteti sau poate nu sunteti in stare. De tuneri priceputi ce paricipa la fenomen prin lasarea masinii in poarta service-ului.....e plina lumea...:(...dar macar majoritatea lor nu fac si scandal... |
2 Attachment(s)
informatii noi :-)
|
|
0-96 in 3.5 secunde la ce pret?
screw the germans |
Nissan GT-R finally unveiled
http://www.thetorquereport.com/2007/10/200...on_th.html#more According to Motor Trend the Nissan supercar reaches 0-60 in 3.5 seconds, a 1/4 mile in 11.7 seconds and has a 192 mph top speed. The car is also going to be priced less than $80,000. Ahahaha, pure ownage. GG Nissan! Dati click pe link, produsul final arata mult mai bine decat masina concept Later edit: si mai multe detalii. Base price pe la 66k USD Motor V6 de 3.8 litri, bineinteles twin turbocharged http://www.thetorquereport.com/2007/09/nis...cial_gtr_g.html |
10 Attachment(s)
new photos :arrow:
|
oare sa fi imbinat experientza acumulta cu VG35DE , cu caracteristicile motoarelor din seria VRH35, si sa fi scos un nou monstru ?? numaratoarea continua
|
Quote:
|
Quote:
AVAND IN VEDERE CA MULTI STIU PUTINI CUNOSC |
Quote:
|
Deocamdate ce stiu e ca motorul e din noul 350Z cu turbo, datele nu stiu sa fie corecte, cam forte putin 3.5s 0-100km/h pa un pret asa de mic...
Dar un lictu e clar, cel putin dupa interior, este 100% drivet oriented, ceeace la putine masini noi vedem.... Dat un lucru e sigur, nissan a iarasi facut un nintendo pe patru roti :D Sper sa nu fie orientat prea tare masina spre siguranta...pentru pertoleheads trebueo masina adevarata, care te pedepseste daca gresesti !!! |
Quote:
|
11 Attachment(s)
primele poze oficiale care au aparut pe net mai repede decat trebuia :-).. e posibil ca unele sa le fi pus si mai sus..
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning