![]() |
eu sunt predispus la brunete .. imi pica cu tronc ... dar asta e cam \"artagoaza\" .... cea blonda in schimb are un \"nu stiu ce \" care o face simpatica rau ;)
|
mai bine se facea poll \"Bebelusa blonda vs bebelusa bruneta\" :lol:
Eu merg pe roscata :lol: |
Eu cred ca este aberant sa numesti o persoana 'fitzoasa' atata timp cat singurul lucru pe care il stii cert despre ea este ca danseaza la Carcotasi!
De exemplu despre Oana mai se stie cate ceva ca este veche in bransa insa despre Delia nu stiti nimik pentru ca ea este o fata tacuta si f normala! Eu chiar pot spune ceva despre ea pentru ca este verishoara sotului meu si sta si cu el in bloc . |
eu tot 3 am votat si nu mi se pare corect sa critici o persoana ca o vezi la televizor si gata ori are fitze...nu mi se pare corect...tot din acelashi material e ca si noi...sunt nishte fete frumoase si atat...si poate or fi si de gashka si nu ai de unde sa stii ptr ca nu le cunoshti
Respect Cronica Carcotashilor si postu de radio unde sunt Gainusha si Huidu! :D |
stella cred ca tre` sa vb. cu tine
kiddin` |
1 Attachment(s)
am gasit fisierul cu interviul si hmm sa zicem ca nu e f evident ca Delia e fitoasa dar cunosc genul si din gestica si tonul vocii e destul de clar pt. mine. dar in fine...
oricum dupa cum am scris, Delia are 17 ani chiar si acum. Si cu varsta fitele se inmultesc :) Dovada ca are 17 ani (pedofililor ce suntem :D ) : |
bah .. shtii cum e .. bani si faima te schimba .... mai vedem peste cati`va ani daca v`a mai rezista .. pelea mea .. oricum sunt prea belea amandoua :p + k se mishka super beton .. cand nu darama decoru` :P
|
ati vazut galeria foto de pe pagina carcotasilor? cam slabutza... :(
|
io zic ca blonda e mai dragutza ...chit ca nu imi plac in general blondele cum arata dar parca o face pe bruneta ...parerea mea ...
|
blonda e mai bine conturata,se misca mai bine decat bruneta,asta poate ca varsta face diferenta,are mai multa experientza :D :P
|
blonda e carismatica ... si arata si super bine :)
|
de pe 4 iulie bruneta o sa devina interesanta. momental inca e copil (oificial :lol: ).
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
scuze de offtopic. |
Poate ca ar trebui sa fiti putin mai retinuti cu criticile la adresa bebelusei brunete (Delia o cheama btw) . Varul ei face parte din comunitatea 4tuning :lol: . Devine interesant, nu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning