![]() |
Re: Cafeneaua Urban Division:
Quote:
|
Quote:
GEN: Hai bine ati venit (de parca nu erati deja pe aici..dar e un fel de a spune) Sa ramaneti asa cum ati inceput,cu prietenie,ambitie si planuri,ca eu zic ca ati inceput bineee! GEN:de la spionu' ????????????? |
SAlutare !;)
|
Quote:
|
s`a baut aseara ? am pierdut ceva ?
|
sa baut tati pana la mersu in labe chiar imi pare rau ca nu ai mai ramas :(
|
Felicitari baietilor pentru prestatia avuta la Buzau!!
Si nu in ultimul rand, felicitari pentru premiile castigate!!! :> Vad ca sunt prima care aduce felicitarile... :D Aaaa.. Si multumim Cosmin pentru grija purtata sa nu ramanem pe strazi... Desi eram gata-gata sa o facem :)) |
Multumim MULT , chiar o sa apara in aceasta seara o sectiune cu poze despre participarea clubului URBAN DIVISION la BUZAU si detali despre premiile castigate !! :D :twisted: :idea: :arrow:
Quote:
|
bv baieti felicitari aduceti cinste clubului;)
|
Bv baietii ati fost la inaltime la Buzau;)FELICITARI
|
felicitarile mele pt cupele castigate la buzau si imi pare rau ca nu am putut fi alaturi... :D
|
baaa ramaneam doar sa beau...am simti eu de aseara ca nu se mai tin cursele :)) si imi mai faceam si nervi :D
|
Quote:
|
bem altadata :)))
|
Quote:
Michael sa inteleg k ai plekt k nu se mai tineau cursele? nu aveai cu cine sa te dai? cred k d`asta nu s-au mai tinut k le-a fost la toti frik de bolidu tau! sau ai plekt k iti era frik s dormi cu noi? sa stii k nu-ti faceam nimik (cred). |
| All times are GMT +2. The time now is 14:01. |
- Copyright 2026 4Tuning