![]() |
Tristan, ce spui tu aici este un mare adevar. Nimeni nu e ca Schumi si nimeni nu il va egala. Atata timp cat Ferrari si Schumi sunt pe primul loc in toate topurile, argumentele aduse contra lor nu au nici un rost. Am inteles ca unii nu sunt fani Ferrari, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa recunoasca ca cei de la Ferrari sunt nr 1. Este o aberatie sa zici ca Ferrari sau Schumi nu sunt cei mai tari avand in vedere statisticile
|
Quote:
Quote:
|
Am auzit ca din ,,surse neoficiale inca'' neamtul se va retrage anul acesta din F1 !!! Daca este adevarat inseamna ca si-a dat seama ca fara o masina de top el este doar un simplu pilot de mijlocul clasamentului. Si daca tot vb de neamt de ce nu are curajul de care a dat dovada Rossi care a renuntat la Honda in favoarea unei echipe mai slabe...??
|
Re:
Quote:
Cu asta am terminat despre M. Schumacher!!!! |
Ptr crist_ubs!!!!
Ia uita-te tu ptr cultura ta generala cine tzine recordul ptr cel mai bun timp pe circuitul de la Monaco !!! Aaa shi mai ceva..... pe ce loc aterminat Kimi anul trecut? Nu cumva pe 7? Ba da? Atunci lasa-l ba in pace ca ..... |
Re:
Quote:
simplu, pt. ca e ZERO ca si caracter pt. ca e ahtiat dupa bani pt. ca la ferari ii este garantat un secund care sa-l linga in cele mai intime parti ale corpului pt. ca era constient ca daca va merge la alta echipa va beli mielu mare om, mare caracter :chainsaw: |
Quote:
Nu vorbeam despre caracterul lui ci de calitatile lui de pilot de F1. :roll: Rog moderatorii sa stearga acest topic care nu-si are rostul aici. Pe topic-ul ADR trebuie sa se discute lucruri legate de acest club nu de altceva. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Da va rog si eu sa stergeti acest topic deoarece ,,aici trebuie discutate lucruri legate de club'' !!!! Fac doar o singura precizare: ce fel de lucruri ?? |
Quote:
Cine a creat topicul cu Formula 1 a vrut sa afle parerile membrilor ADR nu a celorlalti, sau si a celorlalti dar in principal a membrilor ADR ca altfel il crea la alte curse sau ceva de genu. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Restul pilotilor au nevoie de un MIRACOl sa ajunga la performantele lui Schumacher. Cat despre Rossi, nu a facut el un gest de caritate si nici nu a dat dovada nici de curaj ci nu s-a mai inteles cu cei din echipa. |
Schumi are un caracter de cacat...zic eu...deoarece vede ca la echipa asta va cashtiga mereu..shi tot acolo sta..este foarte adevarat ca este un pilot excelent...cel mai bun la ora actuala.....nu cred ca e dupa bani...cred ca il scot banii afara din casa...deci el probabil a prins de ciolan shi acuma nu mai vrea sa dea drumu(plus ca are un secund cu limba lata).....insa eu in locul lui m-ash baga la honda....sa ii ajut shi pe aia un pic. ;)
|
Corect. La HOnda zici si eu. Ce rost are sa stea la Ferrari la cate masini vand aia!
|
pfui, sa nu-l prind pe la Honda ca-l impusc cu mana mea :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:54. |
- Copyright 2026 4Tuning