![]() |
1 Attachment(s)
ba dar nu prea mah incumet sa fac inca tuning pe lada k ptr k nu am ink o idee shi nici bani....asa k inca ceva timp lada o sa ramana tot asa...... :oops: :oops:
|
...daca e aia din poza sa sti ca nici nu arata rau eventual ai putea sa-i cobori suspensia mai jos :lol:
|
Ar vrea el lada aia... Are una 1200 facuta sita, zici ca a trecut prin 3 razboaie... Si nu mai are nici podea :wink: Face pe Fred Flinstone cand ia demaraj... :lol: :lol: :lol: :lalala: :drunk: :workout:
|
LoL
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
il necajiti pe bietul baiat las' ca poate o sa o faca sa ajunga ca si aia din poza :lol:
|
ghost ,lasa ca iti fac eu un desen cu o lada si o sa o pun la tuning design sa o vezi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
hai sa lasam putin kterinka la o parte
stiti lada neagra din bucuresti isi \"face veacu\" pe la obor exact la gura de metrou e parcata - arata super furioasa ma intreb daca si este ! :lol: :lol: :lol: :lol: |
2 Attachment(s)
RUSSIAN Power!!!!!!!!!!
|
...oare ce motor e in ea? :shock:
|
Ghost
1 Attachment(s)
nu stiu ce motor are in ea dar pare si cred k e tare furioasa..... :yikes: :yikes: :yikes: :yikes:
hai sa va mai dau niste poze..... :arrow: :arrow: |
Ghost
1 Attachment(s)
nu prea mai am lazi tunate.....:(....sunt in cautare...poate ma ajutati si voi.... :!: :!: :!:
PLS |
Re: Ghost
din cate stiu e masina rezistenta dar am auzit ca nu e asa stabila.
cred ca iti trebuie multa imaginatie sa faci tuning exterior la lada poate un motor mai puternic cu tot cu cutie,cardan si diferebtial ai face treaba,numai ca aerodinamica nu prea e |
1 Attachment(s)
VAZ 2110
|
cu imaginatzxia nu e mare problema... oameni cu imaginatzie bogat sunt... sa fie doar bani...
PS la exterior nu e tuning, e styling... |
Vaaai,in ce hal de urata e aia care se da cu masinuta aia rosie...Nu putea sa-i puna si el un spoiler ceva?
Lada asta 1200 mie mi-ar place tunata stil muscle-car,cum am mai zis,nu merge cu elemente moderne,pt ca are o linie invechita.Barile jos,lasata cat mai mult,2 evac cromate,rotunjita pe la locurile unde se monteaza bara,toate dungile cromate jos,aripi evazate,jante pe 17\" cromatesita la radiator si eventual o pleoapa gen ursuletz pt toata fatza.Eu zic ca asa arata cel mai bine si nici nu te costa prea mult. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:07. |
- Copyright 2026 4Tuning