Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cum facem rost de mai multi cai putere ? (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere.html)
-   -   LOGAN ... Ce poti sa faci cu el (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere/5237-logan-poti-faci.html)

_M_ 08-06-05 23:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"darcu\"
din contra :) chiar ma batea gandul sa imi iau unu ... acuma cred ca imi iau o Dacie sport ... si clar ca un oltcit imbunatatint oleaca (mai ales TRS-ul ;) ) face orice Dacie,Cielo si alte ***uri pana in 100 cp .Eu ziceam de orice masina in general nu neaparat de Logan ...

Aberezi cam mult nu crezi?Oltcitul ramane OLTCIT.Doar daca ii pui alt motor ai sanse sa scoti ceva din el dar la motorul care il are nu prea poti sa-i faci mare lucru.Adu-mi un OLTCIT care sa bata 90 de cai ai mei si iti cedez masina.

Bytzu 09-06-05 07:25

nu mai incerca ceea ce ai facut cu patrolu pe asfalt...o sa-ti bubuie motorul; pentru asa ceva trebuie oleaca turatie..la animalul ala mare de 2 tone de dizelar n-ai asa ceva...n-are veleitati sportive

Juice 09-06-05 07:30

e modelul sport cu 2 usi si are 1,8T.... e putin mai scurt decat fratiorul lui cu 4 usi... cand nu e cuplat 4x4, deci trage doar spatele, aluneca destul de tare si de aceea m`am gandit ca poate ar iesi si pe asfalt daca e si putin umed...

B 68 VLD 09-06-05 09:14

Quote:

2)ieri am facut cu un PATROL 2,8td \"cerculete\" (sau cum leo zice)... bine pe iarba... oare daca`i dau span pe asfalt reusesc ?... avand in vedere ca e diesel pana in cat pot sa`l tin turat si cat timp maxim ?
Quote:

e modelul sport cu 2 usi si are 1,8T.... e putin mai scurt decat fratiorul lui cu 4 usi... cand nu e cuplat 4x4, deci trage doar spatele, aluneca destul de tare si de aceea m`am gandit ca poate ar iesi si pe asfalt daca e si putin umed...
Impusca-te coaneeeeeeeeeeeeeee! Te cam contrazici nu ti se pare? :evil:

Juice 09-06-05 09:25

am gresit.. in loc de 2,8td am scris 1,8td... sorry !
da, intradevar, cum am mai zis e modelul sport cu 2 usi !

cat despre cai putere sa nu ziceti ca sant baliverne scoase de mine am trimis mail la firma care pune chip tuningul ala si uitati ce mi`au raspuns:
\"Tinind cont ca e vorba de un motor Clio de 1,4, in mod normal am putea monta kitul. Pretul este de 280 euro cu montaj inclus. Cresterea pentru motorul Renault de acest tip este de 13 cp si 19,5 Nm la cuplu............................................. \"

Bytzu 09-06-05 12:15

data viitoare, sau cand vrei, sa te duci la ei, da-mi un telefon, 0745342125, sau un mp, si merg si eu cu tine, sa le daram baraca aia jegoasa; nu zic nimic de tine, tu esti doar un consumator care nu stie, tocmai de aceea te exploateaza astia; mergem impreuna, sa-ti demonstrez ca aia nici macar nu stiu principiile functionarii unui motor cu ardere interna, hai sa fim seriosi; cipul da vreo 4 cai

Ford_V6 28-06-05 19:58

bytzu & co. incetati ca va dau kick si ban . . . . nu va mai aberati pe aici ca asta nu e forumu de la federatia romana de karate . . . . va rog frumos !!!!!!!!

Rolex_Logan 28-06-05 23:47

deci citind tot ce s-a scris aici am ajuns la concluzia ca daca vrei cai iti iei un AMERICAN MUSCLE ... ca din cipuri si aste sunt numai vrajeli ... adica asta spuneti voi ... in moror sa umblu (adica modificat pistoane sau altceva) nu se pune problema

EvLSant0S 07-07-05 02:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Rolex_Logan\"
deci citind tot ce s-a scris aici am ajuns la concluzia ca daca vrei cai iti iei un AMERICAN MUSCLE ... ca din cipuri si aste sunt numai vrajeli ... adica asta spuneti voi ... in moror sa umblu (adica modificat pistoane sau altceva) nu se pune problema

Proasta concluzie ai tras ...
Observ pe deasupra ca esti ff desptept ...
Doresti ca viitoarea masina totodata prima , logan - sa ajunga la 100 de cp pe dino ...
insa ...
\"in moror sa umblu (adica modificat pistoane sau altceva) nu se pune problema\"
sa inteleg ca in motor nu umblii , da de unde dracu` vrei sa scoti cai ? din eleroane supraetajate ? :roll:
pana si un copil de 16 ani rade de prostiile care le ziceti , de filtrele alea SPORT de va dau voua 5 cp , si de cipurile alea care pe motor aspirat va dau voua cate 15 cp ....
inafara de ford / bytzu / sgm + ink 3 , 4 oameni ......
praf esteti / estem , da macar eu stau si citesc , si invatz, din discutiile astea, ce e de invatat, nu ma bag in seama cu toate bereboseniile dp fatza pamantului ..

200SX 07-07-05 07:34

offtopic,doar din CHIP se scot cai, acuma problema e ca nu stiu cati scoti la un logan (ce e sigur ca nu o sa simti diefrenta, dar o sa se imbunatateasca performantele)

sebi{ 07-07-05 19:17

hy

nu vreau sa ma bag in prostiile voastre dar am si io o intrebare,omu asta va cerut date tehnice sau opini despre fapul ca isi ia logan?
eu am un reno cu motoru de 16 de pe logan si intimplator lucrez si la reno deci:chip~10%din puterea existenta
filtru aer~0 cp
evacuare(din galeri pina in spate)~8 cp
rampa de benzina(injectoare si presiune)+fise si buji~10 cp
facetzi si voi un calcul si vedetzi cam unde potzi ajunge
p.s.eventual faci ce faci sa o usurezi putzin
si inca un sfat pe care il dau din experientza schimba rotzi si suspensie sa n-ai surprize pe curbe

Ford_V6 12-07-05 11:19

bujii si fise . . . .10 cai ????? tare . . .

dogarel 12-07-05 11:36

Si nu uita de antena cu miez de ou kinder - 5 cai cel putin.
:roll:

200SX 12-07-05 17:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ford_V6\"
bujii si fise . . . .10 cai ????? tare . . .

esti carcotas

:arrow: rampa de benzina(injectoare si presiune)+fise si buji~10 cp

Ford_V6 12-07-05 18:36

rampa + inj + presiune da . . .poa sa dea ceva in plus . . .ma indoiesc ca dau 10 cai . . .dar fisele si bujiile ce sa dea in plus frate . . . .

Sa stii ca in ultimul timp am facut foarte multe teste pe dyno cu cateva masini cu diverse modificari . . .rezultatele au fost tragice . . .

fitre, evacuari sport 0 cai . . .
ciptuning cu cel mai agresiv soft la un 2000 16v de peugeot 7 cai . . .
presiune mai mare si inj mai mari . . . .2 cai . . .

asa ca hai sa nu mai dam cu caii astia in sus si in jos ca nu e asa . . .

All times are GMT +2. The time now is 08:00.

- Copyright 2026 4Tuning