![]() |
Re: Accidente in Neamt
Quote:
|
1 Attachment(s)
Azi ..in drum spre Iasi ...2 accidente ....primu ...intre Pascani si Tg Frumos ...un Seat Toledo de Iasi s=a rasturnat la trei masini in fata mea...a intrat in depasirea mea ....si a celor trei masini ...din fata venea un tir ...cand a terminat depasirea a tras dreapta brusc de volan casa nu intre in tir si a iesit in decor pe partea dreapta...punand masina cu rotile in sus...nu am poze k nu am oprit ...oprisera multe masini deja ...
Al doilea pe E 85 intre Tg Frumos si Iasi ...o Dacie ...lovita si din spate si din fata |
mai era o dacie data inntr'un copac...o nova . am vazut'o ieri - intre piatra si roman... nu am apucat sa'i fac poza. :-(
|
4 Attachment(s)
in aceasta dimineatza cand mergeam spre shcoala....am vazut doua mashini accidentate in fatza Casei de Cultura...nu au fost victime...doar pagube materiale....:cry: :cry: ...Neatentzia la Volan....
|
Din categoria ,,cum poti pierde 1700 euro in 30min":lol:
O faza tare de tot: Ieri un tip a cumparat un Peugeot 405 din fata de la Ceahlau si la 30 min. a mers la Lukoil sa-l alimenteze cu benzina si GPL. Nu pot sa-mi dau seama ce s-a intamplat, dar nu a mai ajuns decat pana la iesirea din Lukoil, ca masina a explodat, luand foc motorul si o parte din interior. Atentie la ce cumparati!:yikes: |
3 Attachment(s)
Incredibi, oferta promotionala la El Greco: la o bere primesti un Bmw
|
cum draq o putut ajunge acolo :))) apropox ce nr avea la bmw?:)
|
TR--LUI e numarul, a zburat, nu se stie
|
Quote:
nu'mi pot imagina cum a ajuns acolo... |
Quote:
|
eu creq o dat`o anumea sa-si ia bani de pe casco :)
|
Quote:
|
atunci dc avea nr TR... ?
|
5 Attachment(s)
Avea 230km/h cand nu a vazut indicatorul si a zburat!
|
eu nu cred ca avea 230 km/h...probabil a ambalat motoru in timp ce era in aer ...altfel nu imi explic....sa zic ca avea 130...150km/h.....nu creq putea sa-i dea 230 si sa o tina dreapta.....si daca avea 230 creq ajungea pana in cimitir.....banuiesc ca venea dinspre parcu zoo.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:30. |
- Copyright 2026 4Tuning