![]() |
Re: Vand piese Renault Originale!
salut caut si eu un carburator de turbo solex 32 ai asa ceva dak da te ast cu un pm!
|
Salut. Ma intereseaza placute de frana de spate pentru Megane 1 ph 2 break, an 2000, motor 1.6 16v. Astept mesaj pe privat.
|
Te mai ocupi? Vreau si eu o poza la o macara geam electric de Clio II daca ai te rog... Si ce pret?
|
Ai cumva un far stanga de renault megane 1?Daca da la ce pret.Ms
|
salut. ma intereseaza si pe mine pentru o laguna 1 daca ai si poti sa dai doar plasticele de la faruri sau daca nu cu far cu tot ... la ce pret? ms anticipat.
|
Quote:
|
Quote:
Am placute de frana spate pt masina ta la 100lei setul. |
filtru motorina fara senzor megane 2 hatch 1.5dci 63kw 2006...repet 2006--- nu am gasit nicaieri...iar la renault cica furnizorii sunt in concediu nush ce... multi mi-au zis ca ma rezolva dar toti mi-au dat de clio (negre si de plastic) la mien e din metal si e argintiu ca metalul... crezi ca m-ai putea ajuta?
|
Quote:
|
nu este acelasi filtru crede-ma...cele din plastic au altfel furtunasele directionate sa vina..eu le am altfel... nu se potriveste :) La MANN mi s-a spus ca e modelul nou si doar la renault gasesc, iar astia de la renault mi-au zis acum ca furnizorii sunt in concediu...
|
mam uitat si eu de curiozitate si am gasit un model care se pune pe megane, scenic si espace cod diferit fata de cel de clio
|
Quote:
|
te-as ruga daca vrei si ai acest filtru care zici tu ca e pt megane 2006 1.5dci 63 kw.. sa faci niste poze din toate unghiurile ca sa vad daca e ce-mi trebuie sau nu... si un pret... FARA SENZOR am nevoie
iar maine sper sa il dau jos iar pt a lua codul ...multi m-au sfatuit asta.. pe baza codului nu se poate gresi la comanda sau ce-mi trebuie mie cica ! |
intra aici http://maximizeronline.com si bate codul asta sus unde scrie cod reper :
FM P10040 |
multumesc de intentie dar nu e cum imi trebuie :(
am facut comanda la un magazin cum ca ar avea ei un furnizor nu stiu ce..acum sa vad cand imi vine daca e bun..170lei ma costa.. omul parea sa stie problema si era sigur pe el ca imi aduce ce trebuie ! daca nu singura solutie e la renault si asta cand vor veni oamenii din concediu :))) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning