Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Anunturi Auto Renault (https://forum.4tuning.ro/481-anunturi-auto-renault.html)
-   -   Vand piese Renault Originale! (https://forum.4tuning.ro/481-anunturi-auto-renault/51941-vand-piese-renault-originale.html)

rorika 15-03-08 19:21

Re: Vand piese Renault Originale!

salut caut si eu un carburator de turbo solex 32 ai asa ceva dak da te ast cu un pm!

ionut daniel 11-05-08 22:53

Salut. Ma intereseaza placute de frana de spate pentru Megane 1 ph 2 break, an 2000, motor 1.6 16v. Astept mesaj pe privat.

Bogyciu 07-06-08 16:50

Te mai ocupi? Vreau si eu o poza la o macara geam electric de Clio II daca ai te rog... Si ce pret?

sadsmile 08-06-08 12:53

Ai cumva un far stanga de renault megane 1?Daca da la ce pret.Ms

RoByNeT 17-08-08 13:11

salut. ma intereseaza si pe mine pentru o laguna 1 daca ai si poti sa dai doar plasticele de la faruri sau daca nu cu far cu tot ... la ce pret? ms anticipat.

danteo23 17-08-08 13:54

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 1700407)
salut. ma intereseaza si pe mine pentru o laguna 1 daca ai si poti sa dai doar plasticele de la faruri sau daca nu cu far cu tot ... la ce pret? ms anticipat.

Nu am deloc asa ceva.Numai bine

danteo23 17-08-08 14:01

Quote:

Originally Posted by ionut daniel (Post 1528284)
Salut. Ma intereseaza placute de frana de spate pentru Megane 1 ph 2 break, an 2000, motor 1.6 16v. Astept mesaj pe privat.

Scuze de intarziere, dar NU ma notifica deloc pe mail cand primesc mesaje pe forum.E vina celor care administreaza forumul 4tuning.
Am placute de frana spate pt masina ta la 100lei setul.

Eugen_TL 22-08-08 21:02

filtru motorina fara senzor megane 2 hatch 1.5dci 63kw 2006...repet 2006--- nu am gasit nicaieri...iar la renault cica furnizorii sunt in concediu nush ce... multi mi-au zis ca ma rezolva dar toti mi-au dat de clio (negre si de plastic) la mien e din metal si e argintiu ca metalul... crezi ca m-ai putea ajuta?

morcov_ssl 23-08-08 15:06

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1710336)
filtru motorina fara senzor megane 2 hatch 1.5dci 63kw 2006...repet 2006--- nu am gasit nicaieri...iar la renault cica furnizorii sunt in concediu nush ce... multi mi-au zis ca ma rezolva dar toti mi-au dat de clio (negre si de plastic) la mien e din metal si e argintiu ca metalul... crezi ca m-ai putea ajuta?

este acelasi filtru............ nu conteaza k al tau dupa masina e din metal si restu ti-au dat din plastic.........

Eugen_TL 24-08-08 02:48

nu este acelasi filtru crede-ma...cele din plastic au altfel furtunasele directionate sa vina..eu le am altfel... nu se potriveste :) La MANN mi s-a spus ca e modelul nou si doar la renault gasesc, iar astia de la renault mi-au zis acum ca furnizorii sunt in concediu...

thehuhu 24-08-08 11:37

mam uitat si eu de curiozitate si am gasit un model care se pune pe megane, scenic si espace cod diferit fata de cel de clio

danteo23 24-08-08 15:22

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1710336)

Am, dar tot din acela negru de plastic. Am impresia ca acele filtre din metal echipeaza masina din fabrica, iar la piese de schimb sunt doar astea din plastic.....e doar o parere.

Eugen_TL 24-08-08 20:58

te-as ruga daca vrei si ai acest filtru care zici tu ca e pt megane 2006 1.5dci 63 kw.. sa faci niste poze din toate unghiurile ca sa vad daca e ce-mi trebuie sau nu... si un pret... FARA SENZOR am nevoie

iar maine sper sa il dau jos iar pt a lua codul ...multi m-au sfatuit asta.. pe baza codului nu se poate gresi la comanda sau ce-mi trebuie mie cica !

thehuhu 24-08-08 21:05

intra aici http://maximizeronline.com si bate codul asta sus unde scrie cod reper :
FM P10040

Eugen_TL 25-08-08 20:40

multumesc de intentie dar nu e cum imi trebuie :(
am facut comanda la un magazin cum ca ar avea ei un furnizor nu stiu ce..acum sa vad cand imi vine daca e bun..170lei ma costa.. omul parea sa stie problema si era sigur pe el ca imi aduce ce trebuie ! daca nu singura solutie e la renault si asta cand vor veni oamenii din concediu :)))

All times are GMT +2. The time now is 17:42.

- Copyright 2026 4Tuning