![]() |
Re: Membrii Speed Daemons
pe dacia aia scrie mare REMAT :((
|
Am deosebita placere sa va anunt ca al meu tico va aparea la tv pentru a doua oara in acest an )..Emisiunea?AUTOCRITICA,DUMINICA,21 OCTOMBRIE,ORA 12:30 pe TVR 2.Cu respect,OMV!
|
felicitarile omv-ule! ;)
|
Fitzeeee... :P
Bine ma, bravo :> |
fitze nefitze uite ca omu e vedeta :)
|
Da si ne mandrim cu el.Bravos bre vedet'o :D
|
Bine tu aline asa te vrem nu sunt fitze aratati si voi daca aveti ce??????ia sa ud ....eram sigur ca nu osa aud nimic cand osa aveti si voi asa osa fiti la fel ca el in centru atentie si e bine ne face reclama si nou. VEZI BA SA ZICI DIN CE CLUB ESTI DA CASA NE DAM SI NOI ZMEUTI
|
ba nemancat esti ma ......
|
:boxing: :D muahahhah!si mai urmeaza cateva "mici" surprize pentru toata lumea.. sper eu cat de curand, dar acum depinde de mai multe lucruri. in fine,vedeti voi :2gun: .multumesc baetzilor pt apreciere :drunk:
|
Oricum , surpriza cea mai mare ne-ai dezvaluit-o ieri..
Si eu cu Misu' avem o surpriza pentru voi... Una de proprotii Mai ales pentru tine, Wolf... CRX?? :> |
surpriza pentru mine? hmz...don't think so ;)
|
pentru voi toti =)) :punch:
|
THE WANTED CARS VA UREAZA:
PASTE FERICIT !!!! MULTA SANATATE SI TO CEA CE VA DORITI ! FIE CA SFANTA ZI DE MAINE SA VA ADUCA CAT MAI MULTE REALIZARI PE PLAN PERSONAT SI AL CLUBULUI TOTODATA ! HRISTOS A INVIAT.............. |
1 Attachment(s)
]STREET 4 CARS CLUB VA UREAZA PASTE FERICIT !
!!! HRISTOS A INVIAT !!! |
The Wanted Cars va ureaza....
LA MULTI ANI SI TOATE CELE BUNE , TUTUROR ! SA AVETI PARTE DE NOROC , FERICIRE , IMPLINIRI IN VIATA SI TOT CE VA DORITI ! SARBATORI FERICITE ! Beny |
| All times are GMT +2. The time now is 08:48. |
- Copyright 2026 4Tuning