![]() |
Re: Logan-ul meu albastru LAUREATE
tragi in sus si rotesti de ea....eu asa am scos nuca, trebuie doar fortzat un pic si rotit si cred ca iese
|
Quote:
|
Se ia una bucata patent se prinde de partea de jos a mucii originale si se misca (cu simt de raspundere) in stanga si-n dreapta pana se desface. SI asa iti ramane intreaga si nuca originala!
|
la mine a iesit relativ usor.....dar am auzit si eu ca la unele masini iese greu
|
am vazut ca a intrebat cineva de consola centrala albastra . am gasit eu pe un site pt logan multe chestii dintre care era si o consola centrala care cica arata ca mahon , titan , carbon. aveau si oglinzi cromate.
http://www.auto-stuff.ro/produse.html sorry pt off topic :D . poate gaseste cineva ceva interesant pt logan (ce cred ca sta bine e un ornament inox portbagaj dacia logan) va uitati voi acolo :) |
3 Attachment(s)
Salutare! Sa va arat o incercare de a construi pleoape din folie. Astept parerile voastre.
|
Quote:
|
nu te supara da e kitch asa cu pleoape din folie :roll: , cumpara si u pleoape ca nu is asa scumpe 70 , 80 RON cam asa ;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
vezi ca sunt de vanzare pe link-ul care l-am pus eu mai sus.
|
Salut baieti. sa stiti ca am gasit pleoape intr-un mgazin auto si le-am pus sus.sunt super , o sa revin cu foto.pretul a fost 15 lei.
|
7 Attachment(s)
Salut asa cum am promis pun foto cu pleoapele pe care le-am montat si in plus am pus si o cotiera.
|
2 Attachment(s)
Pe langa loganul meu sa va arat si masina pe care lucrez eu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:52. |
- Copyright 2026 4Tuning