Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Logan-ul meu (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/51872-logan-meu.html)

dogy_10 21-09-07 12:37

Re: Logan-ul meu albastru LAUREATE

tragi in sus si rotesti de ea....eu asa am scos nuca, trebuie doar fortzat un pic si rotit si cred ca iese

ANM 21-09-07 12:42

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 1111577)
tragi in sus si rotesti de ea....eu asa am scos nuca, trebuie doar fortzat un pic si rotit si cred ca iese

crezi sau chiar iese? k eu am tras o gramada!!! si toata lumea mi-a spus k tb taiata...zi-mi exact cum ai fqt tu!

B-61-KYS 21-09-07 14:55

Se ia una bucata patent se prinde de partea de jos a mucii originale si se misca (cu simt de raspundere) in stanga si-n dreapta pana se desface. SI asa iti ramane intreaga si nuca originala!

dogy_10 22-09-07 00:00

la mine a iesit relativ usor.....dar am auzit si eu ca la unele masini iese greu

raresh_r 22-09-07 18:03

am vazut ca a intrebat cineva de consola centrala albastra . am gasit eu pe un site pt logan multe chestii dintre care era si o consola centrala care cica arata ca mahon , titan , carbon. aveau si oglinzi cromate.
http://www.auto-stuff.ro/produse.html

sorry pt off topic :D . poate gaseste cineva ceva interesant pt logan (ce cred ca sta bine e un ornament inox portbagaj dacia logan) va uitati voi acolo :)

king of desert 25-09-07 15:51

3 Attachment(s)
Salutare! Sa va arat o incercare de a construi pleoape din folie. Astept parerile voastre.

adi.schumi_tm 25-09-07 16:06

Quote:

Originally Posted by king of desert (Post 1117902)
Salutare! Sa va arat o incercare de a construi pleoape din folie. Astept parerile voastre.

eu zic ca sunt ok si pleoapele astea

AdY9005 25-09-07 17:27

nu te supara da e kitch asa cu pleoape din folie :roll: , cumpara si u pleoape ca nu is asa scumpe 70 , 80 RON cam asa ;)

coman razvan 25-09-07 18:10

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by king of desert (Post 1117902)

te rog eu da acele tziganii de pleoape jos...sunt pleoape in bv la 18 RON perechia din plastic, numai trebuie vospite, acele pleoape facute asa strica tot aspectul masinii...pe bune...tu faci cum crezi...iti atasez aici 2 poze(pleoaoe si paravanturi)....

king of desert 26-09-07 23:17

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 1118088)
te rog eu da acele tziganii de pleoape jos...sunt pleoape in bv la 18 RON perechia din plastic, numai trebuie vospite, acele pleoape facute asa strica tot aspectul masinii...pe bune...tu faci cum crezi...iti atasez aici 2 poze(pleoaoe si paravanturi)....

am cautat astazi la Toplita pleoape dar vanzatorii din magazinul auto nici nu au auzit de asa ceva.

coman razvan 26-09-07 23:19

Quote:

Originally Posted by king of desert (Post 1120548)
am cautat astazi la Toplita pleoape dar vanzatorii din magazinul auto nici nu au auzit de asa ceva.

Insista...trebuie sa gasesti...si dak nu gasesti da-le alea jos pe bune...;)

raresh_r 27-09-07 00:37

vezi ca sunt de vanzare pe link-ul care l-am pus eu mai sus.

king of desert 30-09-07 10:20

Salut baieti. sa stiti ca am gasit pleoape intr-un mgazin auto si le-am pus sus.sunt super , o sa revin cu foto.pretul a fost 15 lei.

king of desert 05-10-07 12:33

7 Attachment(s)
Salut asa cum am promis pun foto cu pleoapele pe care le-am montat si in plus am pus si o cotiera.

king of desert 05-10-07 12:40

2 Attachment(s)
Pe langa loganul meu sa va arat si masina pe care lucrez eu.

All times are GMT +2. The time now is 20:52.

- Copyright 2026 4Tuning