![]() |
Re: 407
Ma cristi407 da-mi id-ul tau de mess ca sa te mai intreb cate ceva ca si eu mi am luat recent un 407 2.0 pe benzina si vreau sa modific cate ceva.....ms mult....bye bye.
|
grigoras.cristian
|
frumoasa masina... sa o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute ;)
|
Mosule ce sa-ti spun, ai grija de masinutza, garantat si ea va avea grija de tine, dar ai grija ca daca incepi sa bagi bani in ea nu te vei mai oprii. Nu ca ar fii ceva rau in asta, dar e o boala si scapi greu de ea. Mult noroc si multe idei inainte..... Sa il stapanesti sanatos.
|
Quote:
Sefu, ai grija sa nu fie din calculator, incearca sa aflii daca nu cumva punand jante mai mari ai schimbat nishte date pe acolo, cuplu, ceva... ca masina n-are senzor sa-ti detecteze tie pietris sau gheata. E ceva din interior, atunci cand simte ca o roata se invarte mai rapid/mai incet intra in funciune ESP-u. Incearca sa-l intrebi pe Cristi. S-ar putea sa-ti dea un sfat mai aproape de adevar. PS. Scuze daca si eu comentez OFTOPIC |
Deci am dat de una dintre cele mai tari masini .....eu sunt innebunit de peugeot:D.....arata bestial din fatza shi spate....ok...am inteles dar la motor ai facut ceva....sau la interior ai modificat ceva??....daca pot sa iti dau o idee....cauta revistele COX tuning and sound....am toate numerele shi de acolo am primit inspiratie pentru un scuter....deci arata mortal:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:47. |
- Copyright 2026 4Tuning