![]() |
Hopa... inca o fata!!! Welcome Irina!!
(Nu ca nu mi-ar place singura intre atatia baieti) :pistoles: |
ariana te rog sa ma scuzi ca te-am botezat :D :D :D
si stiu ca nu era bun avataru ala asa ca ma-m gandit ca tre sa pun ceva adecvat pt 4tuning ce alceva decat o masina si am ales dacia pt ca raman fidel daciei :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: |
Re:
Quote:
Quote:
welcome irina :bunch: :wink: :D :oops: |
;)
No_excess, daca mi-ar tuninga si mie cineva Loganu (defapt al parintilor), poate as ramanbe si eu fidela batranei Dacii :)). Da pana atunci...ma chiorasc la alte cele...
|
Da ce mai, voi aveti impresia ce eu le-am adus? 8)
Au venit singure....ca doar au buletin :)) cred. :P |
da
Hopa si eu....Buna ziua tuturor!
Da, am intrat si eu printre voi ,de ieri cu ajutorul lui Daflayer si caruia ii multumesc. Eu sunt Flavia sunt pasionata de masini am fost desigur si la Crazy 4 si de abia astept ITS 2005 . Urmeaza sa-mi achizitionez si eu o masina de aceea astept sugestii si recomandari... Cum e cum aia 6euro,per masina sau per persoana? |
Re: ;)
Quote:
Quote:
Quote:
|
nu
Defapt el m-a ajutat sa imi fac user ca nu reuseam nicicum dar eu de mai mult de o luna bazai pe 4tuning.ro si ma pasioneaza masinile.... 8)
|
apropos
Apropos Alexxl stii bancul cu cele doua blonde care merg la scoala de.......lasa mai bine ti-l spun cand ne intalnim(presupun la ITS 2005) ,e legat de Kawasaki si o Honda....
E fainutza Kawasaki a ta. |
Chiar ar fi o chestie nice sa ne intalnim totzi la ITS 2005 de pe forum sau macar o parte... astia care suntem pe oradea macar....\"SA NE CUNOASTEM.....\" :P
|
Pai atunci...asa o sa fie. O sa stabilim inainte de shw o ora si nu loc...si ne vom intalni toti acolo. De acord?mai vb pana atunci oricum. Bau
|
Ugh ... Ovidiu , 19 ani , Opel Astra F '98 1.6i , student la faculta in Timisoara , membru Road Runners :)
Poate ne intalnim la Arad , la ITS sau la etapa de la Oradea :) Sa traiti! :rockon: |
Re: apropos
Quote:
ce ziceti daca ne`am intalni la fiecare sfarsit de saptamana cum fac unele cluburi din bucuresti.....la un suc,la o bere...la o pizza,.......etc etc........ca nu ducem lipsa de localuri in oradea,slava domnului :lol: :lol: :lol: :lol: ' P.S.Kawasaki`u nu e al meu...e a unui prieten..... :wink: |
Mai...lasati glumele.Si la faza cu intalnitu...suntm cam putini ca sa ne intalnim. nu e idee rea, mai trebuie discutata.
:D |
si eu sunt din cj am 17 ani masina inca nu da va fi DAR, pe 21,22,23 voi fi oradean!!!!!!! 8) 8) :) :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:49. |
- Copyright 2026 4Tuning