![]() |
Re: SKODA vRS
nu stiu ce sa fac daca sa pun folie sau nu.daca ar putea sa ma ajute cineva in photo shop cu folie si o poza cu folie si cu stalpii negri
|
2 Attachment(s)
uite...am incercat eu ceva....
|
mersi mult .deci va iesi belea imi place.o sa pun o folie exact cum ai facut u geamurile adica mai deschisa si stalpii cred ca o sa iau ornament de carbon de la milotec
|
:-P numi vine sa cred cum trage masina mea cu soft de la rabanne fatza un gti cu soft de la o firma cunoscuta mie si rusine sai spun numele:-P :-P :twisted:
|
Quote:
|
:idea:
Quote:
|
3 Attachment(s)
ceva de astazi
|
10 Attachment(s)
:-P iarasi poze noi
|
Salut naka am si eu o curiozitate cat consuma ???sa o stapanesti sanatos si fara incidente ;)bafta
|
pai sa sti ca consumul nu este asa mare cum se vehiculeaza depinde mult si de stilul de condus.cum conduc eu cam 10 mediu,am scos pe autostrada la o vit medie de 120 7 la suta si peste 200 240 260 chiar si 17.tiam zis depinde de stilul de condus.eu conduc mai ponderat si iese ceva de genul 9 la suta mediu
|
4 Attachment(s)
inca cateva..........
|
Nice car man s-o stapanesti sanatos e o frumusete.Visul meu a fost o Octavie vRS dar Diesel dar sau schimbat planurile asta este.Multi km fara probleme
|
Consumul chiar este mic mic....am skoda octavia 2 1.6 si am o medie de 8....si nu se compara 103cp cu 250....;)Numa' bine
|
:-P in plan am cam urmatoarele:folie,stalpii de carbon de la milotec,ias schimba si capacele de la oglinda cu unele de carbon de la milotec,xenon neaparat,blow off dar pt turbina cu presiunea marita este apoape 400 de euro,distantieri spate,si cam atat.in rest astept sugestii si pareeri.ms
|
de ce xenon? vad ca are.. cumva in proiectoare? :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
- Copyright 2026 4Tuning