![]() |
Re: Honda Crx DelSol, 1.6 Vtec, 125 cp---prima mea masina
Quote:
Inmatricularea ma costa 550 de euro, cu tot cu comisionul bulgarului, asigurare pe un an, procura, contract de imprumut cu el...samd, e o cunostinta altfel nu ma-si fi riscat... Si apropo pt cei care mai vor inmatriculare pe Bulgaria, sa faceti neaparat contract de imprumut cu el, (adica cum ar veni el va datoreaza voua niste bani, contravaloarea masinii) ca sa nu va treziti ca ramaneti fara masina, cand va duceti sa reinnoiti procura...:-P |
3 Attachment(s)
Sambata am dus-o pe platforma din Bucuresti la Calarasi, ca o inmatriculez pe Silistra, acolo e bulgaru...
|
Frumoasa masina, nu ai ce zice, mi-as aduce si yo una dar faza cu bulgaru ii cam riscanta, la tine a fost bine ca era cunostinta. Sa ai parte de masina prea frumaosa sa ii faci ceva...
|
Quote:
|
Quote:
|
Tare frica mi-e ca vor gasi nemernicii solutie si pt numerele de BG... :|
|
da care e faza cu numerele de bulgaria?e taxa mai mica?poi si nu trebuie sa platesti apoi ca ai numerele de bulgaria si masina e in romania?
|
scuze...abia acum am citit post-ul in care explica mai toate alea!:))da chiar e prea complicat pt oamenii de la noi!si in plus tu ai cunostinte acolo....noi avem pe ... tata melcu...pe nimeni!!!!
|
Taxa in mod sigur nu se va scoate pentru ca ea exista in toate tarile noi intrate in UE (Ungaria, Polonia), cee ace deranja Comisia Europeana nu e taxa pe masini vechi ci discriminarea care se facea intre masinile de productie romaneasca si cele alte tari comunitare.
|
Pe urma masina e tare faina...inamtriculeaz-o si vinde-mi-o mie ca iti dau 5000 pe ea, ma va mai costa ceva banuti schimbarea culorii in negru :-)
|
Quote:
Frumishica foc masina.:-) |
Quote:
Deocamdata s-o inmatriculez maine, si dupa aceea mai vedem, am ceva planuri in privinta ei...:-P |
1 Attachment(s)
:D Ciudat...esti nebun dupa masina dar nu dai 3000 E ca sa aiba numere ca lumea de Romania. Daca ai dat pe ea 2500 + 3000 = 5500 adica o suma rezonabila pentru asa ceva , si la care ai putea sa gasesti clienti in eventualitatea unei vanzari.
|
Quote:
Tb. sa-ti gasesti masina atat...e simplu...restul sunt detalii |
Sa ne zici si noua care e consumul real ca sunt tare curios
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:40. |
- Copyright 2026 4Tuning