Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Honda - Acura (https://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-honda-acura.html)
-   -   '93 - CRX Del Sol EH6 ESi - 1.6 16v VTEC (D16Z6) (https://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-honda-acura/51662-93-crx-del-sol-eh6-esi-1-6-16v-vtec-d16z6.html)

doggz 24-09-07 11:50

Re: Honda Crx DelSol, 1.6 Vtec, 125 cp---prima mea masina

Quote:

Originally Posted by sadix (Post 1114461)
sa ne spui si noua cat te-a costat inmatricularea.
frumoasa masina.
s-o stapanesti sanatos si fara incidente.

Mersi mult pt. urari...Miercuri acum, ma duc cu ea la Bulgaria sa o inmatriculez, desi am toate actele, totusi mai am putina teama sa nu apara ceva neprevazut...:-) De abia astept, pt ca eu n-am mers cu ea pana acum decat asa la test cand am cumparat-o...e radiata acum :lol:

Inmatricularea ma costa 550 de euro, cu tot cu comisionul bulgarului, asigurare pe un an, procura, contract de imprumut cu el...samd, e o cunostinta altfel nu ma-si fi riscat... Si apropo pt cei care mai vor inmatriculare pe Bulgaria, sa faceti neaparat contract de imprumut cu el, (adica cum ar veni el va datoreaza voua niste bani, contravaloarea masinii) ca sa nu va treziti ca ramaneti fara masina, cand va duceti sa reinnoiti procura...:-P

doggz 24-09-07 11:59

3 Attachment(s)
Sambata am dus-o pe platforma din Bucuresti la Calarasi, ca o inmatriculez pe Silistra, acolo e bulgaru...

Dragosh` 24-09-07 14:18

Frumoasa masina, nu ai ce zice, mi-as aduce si yo una dar faza cu bulgaru ii cam riscanta, la tine a fost bine ca era cunostinta. Sa ai parte de masina prea frumaosa sa ii faci ceva...

Lukkkkkas 24-09-07 14:19

Quote:

Originally Posted by doggz (Post 1115846)
Mersi mult pt. urari...Miercuri acum, ma duc cu ea la Bulgaria sa o inmatriculez, desi am toate actele, totusi mai am putina teama sa nu apara ceva neprevazut...:-) De abia astept, pt ca eu n-am mers cu ea pana acum decat asa la test cand am cumparat-o...e radiata acum :lol:

Inmatricularea ma costa 550 de euro, cu tot cu comisionul bulgarului, asigurare pe un an, procura, contract de imprumut cu el...samd, e o cunostinta altfel nu ma-si fi riscat... Si apropo pt cei care mai vor inmatriculare pe Bulgaria, sa faceti neaparat contract de imprumut cu el, (adica cum ar veni el va datoreaza voua niste bani, contravaloarea masinii) ca sa nu va treziti ca ramaneti fara masina, cand va duceti sa reinnoiti procura...:-P

Frate...suna cam complicat pentru muritorii de rand asemenea combinatii...oricum felicitari pentru solutia ingenioasa :-)

doggz 25-09-07 10:33

Quote:

Originally Posted by Lukkkkkas (Post 1116050)
Frate...suna cam complicat pentru muritorii de rand asemenea combinatii...oricum felicitari pentru solutia ingenioasa :-)

Ma da, e putin complicat, pt. ca e si ceva nou, si nu prea stie lumea de treaba asta, dar in nici un caz n-as fi platit 3000 de Euro inmatricularea, iar daca nu scot astia la anu' taxa, va asigur ca juma' de Bucuresti o sa aiba nr. de BG...:D

GYM 25-09-07 12:14

Tare frica mi-e ca vor gasi nemernicii solutie si pt numerele de BG... :|

fasso 25-09-07 16:04

da care e faza cu numerele de bulgaria?e taxa mai mica?poi si nu trebuie sa platesti apoi ca ai numerele de bulgaria si masina e in romania?

fasso 25-09-07 16:10

scuze...abia acum am citit post-ul in care explica mai toate alea!:))da chiar e prea complicat pt oamenii de la noi!si in plus tu ai cunostinte acolo....noi avem pe ... tata melcu...pe nimeni!!!!

Lukkkkkas 25-09-07 16:10

Taxa in mod sigur nu se va scoate pentru ca ea exista in toate tarile noi intrate in UE (Ungaria, Polonia), cee ace deranja Comisia Europeana nu e taxa pe masini vechi ci discriminarea care se facea intre masinile de productie romaneasca si cele alte tari comunitare.

Lukkkkkas 25-09-07 16:12

Pe urma masina e tare faina...inamtriculeaz-o si vinde-mi-o mie ca iti dau 5000 pe ea, ma va mai costa ceva banuti schimbarea culorii in negru :-)

MauS 25-09-07 16:27

Quote:

Originally Posted by Lukkkkkas (Post 1117922)
Taxa in mod sigur nu se va scoate pentru ca ea exista in toate tarile noi intrate in UE (Ungaria, Polonia), cee ace deranja Comisia Europeana nu e taxa pe masini vechi ci discriminarea care se facea intre masinile de productie romaneasca si cele alte tari comunitare.

Taxa de prima inmatriculare exista si pentru masinile autohtone.:???: Daca iti iei logan, platesti taxa in conformitate cu anul, cilindreea si norma de poluare. De ex: 2006, 1598cmc, euro 3 - in jur de 580 euro taxa de PRIMA inmatriculare.

Frumishica foc masina.:-)

doggz 25-09-07 16:32

Quote:

Originally Posted by Lukkkkkas (Post 1117927)
Pe urma masina e tare faina...inamtriculeaz-o si vinde-mi-o mie ca iti dau 5000 pe ea, ma va mai costa ceva banuti schimbarea culorii in negru :-)

:lol: , hahaha, mersi mult, ma bucur ca-ti place masina, dar sunt nebun si eu dupa ea...n-am luat-o ca s-o vand, chiar daca as scoate poate mai mult de dublu sumei care am dat pe ea...

Deocamdata s-o inmatriculez maine, si dupa aceea mai vedem, am ceva planuri in privinta ei...:-P

Lukkkkkas 25-09-07 16:38

1 Attachment(s)
:D Ciudat...esti nebun dupa masina dar nu dai 3000 E ca sa aiba numere ca lumea de Romania. Daca ai dat pe ea 2500 + 3000 = 5500 adica o suma rezonabila pentru asa ceva , si la care ai putea sa gasesti clienti in eventualitatea unei vanzari.

doggz 25-09-07 16:39

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 1117921)
scuze...abia acum am citit post-ul in care explica mai toate alea!:))da chiar e prea complicat pt oamenii de la noi!si in plus tu ai cunostinte acolo....noi avem pe ... tata melcu...pe nimeni!!!!

Prietene, eu am o Honda, tu la fel...este mai mult decat suficient sa te ajut in orice problema legata de inmatricularea la bulgari...

Tb. sa-ti gasesti masina atat...e simplu...restul sunt detalii

Lukkkkkas 25-09-07 16:41

Sa ne zici si noua care e consumul real ca sunt tare curios

All times are GMT +2. The time now is 11:40.

- Copyright 2026 4Tuning