![]() |
Re: King Of Europe Drifting Ungaria -cu reprezentare Romaneasca
Am fort acolo tot weekentul, era ceva deosebie, mia ales dumunica cant Driftking-ul a facut imposimilul, prima si ultima curba dintruna...viteza de intrare peste 100 :)
Despre cele doua masini zdrobite...pacat pentru ele, dar in ambele cazuri soferul era de vina, prea incapatanati... La M3 nu greseala de pilotaj ci motorul era inca in rodaj (avea 150km) in ultima curba s-a blocat si de acea a intrat in zidul de protectie. Cu AE86 alta poveste, ceace dupa ce termin politisti analizele medicale putem discuta, un lucru e cert, a iesit in fata unei ambulante. In rest trebue sa fericit pe Tengu, era cea mai frumoasa masina din parcare :) este o performanta ca in cateva zile sa acomodat atat cu masina, la anul o sa fie si mai bine. |
FELICITARI TENGU PT PERFORMANTE SI PT CEA MAI FAINA MASINA DE PE ACOLO...
asteptam urmatorul eveniment si speram sa mai fie romani... |
printre cele mai spectaculoase evenimente pe care le-am vazut. superb.
felicitari lui Tengu pentru prestatie si pentru masina care arata si merge fenomenal. |
6 Attachment(s)
niste poze...
|
|
primul evenimet adevarat de drift carel vad.....foarte frumos....tengule ai fost super tare....ai mers super pacat de mica gresala care ai facuto.....asta e data viitoare o sa le areti u...bafta tengule you are the best.....
|
Deja si un video e gata :)
Sper ca in cateva ani sa fie si in romania macar ceva de gen. |
8 Attachment(s)
Tengu felicitari pentru prestatie a fost ceva de zile mari. Spectacol la maxim si respect ca ai mers mai departe chiar daca iti atarna spoileru spate. Pun niste poze in care te-am surprins.
P.s. Tare "gluma" cum ca RX7-le e masina de asistenta sa cari cauciucurile cu ea :))))) |
cea mai tare era faza in care fata a mers dupa tine (tsuiso) ... cred ca a inteles mesajul :P
|
In sfarsit am luat si eu portia de somn necesara :)
A fost un weekend frumos, si lung de tot, noi fiind acolo de miercuri. Cand am ajuns la Mariapocs pentru prima data am fost putin speriat, circuitul fiind destul de dificil.... dar incet incer am trecut peste sentimentul de retinere incepand sa traiesc din plin senzatiile oferite pe circuit. Nivelul de drift la competitorii de top este destul de ridicat, iar marea majoritate au cate cel putin doua sezoane in masinile lor... eu fiind prima data cu Silvia pe circuit. La fel mare majoritate concurau cu gume noi oferite de sponsori si respectiv slicuri, noi cumparand cauciucuri second de pe la vulcanizari :D In ciuda tuturor acestor lucruri pot sa va spun ca sunt multumit de cum au decurs lucrurile si suta la suta nu am facut steagurile de rusine :) Normal se putea si mai bine si vrem si mai mult dar o sa o luam incetul cu incetul ... Toata echipa PerfromanceZone a lucrat foarte intens pe durata celor 4 zile de antrenamente si concurs si vreau sa le multumesc pe acesta cale. Masina s-a comportat exemplar si nu am avut nici cele mai mici probleme... in afara ca pierdeam spoileru sapte :)) Am avut ocazia sa cunoastem si sa discutam cu personaje proeminente in lumea drift-lui European cum ar fi Paul Vasblom actualul Drift King si restul drifterilor din Olanda, celebrul Bart din Polonia (cel care a aparut nu de mult in revista Cox Tuning) etc etc... si am ajuns la concluzia ca driftul o sa creasca ca si motorsport in Europa foarte mult. Speram si avem planuri ca impreuna sa organizam si la noi in Romania competitii si demonstratii de drift. Va multumesc tuturor pentru aprecieri si urari, de asemenea multumiri speciale tuturor celor prezenti la Mariapocs. Numai bine ! tengu |
Atmosfera a fost de nedescris... se calca lumea in picioare ca sa mearga cu tengu la drift taxi.. Tengu a concurat vs proprietari care isi cunosc masinile super bine.. marea majoritate erau masini de zi cu zi.. iar tengu a avut cateva ore pe circut cu aceast nissan.. si totusi
A adus o masina cu steagul romaniei pe ea la un campionat european de drift.. si sa descurcat super bine.. cu toate ca nu imi explic arbitrajul.. anyway.. was just for fun. Nu a putut impinge masina la extrem pentru ca nu a avut copii dupa bodykit... si cred ca nimeni nu ar vrea sa loveasca o asa bijuterie de masina... Am avut deosebita placere de a cunoaste un pasionat din Bucuresti care a venit singur pana in ungaria sa il sustina pe Pengu.. Pacat ca a plecat cand au incput finalele ... Dar a fost recompensat cu o plimbare in drift pe circuit.. este frumos sa vezi din exterior... extraordinar de frumos in interior.. |
Eu am fost doar sambata si imi pare destul de rau ca nu am avut mai mult timp, un lucru e cert Tengu a avut cea mai frumoasa masina de pe circuit si a mers foarte bine (pacat ca nu a avut gume mai multe :) ) Suntem foarte mandri ca ne-a reprezentat in ungaria. Steguletele de pe portbagaj si cel mare de pe plafon m-au facut sa ma simt mandru ca sunt roman. Bravo Florine!
|
Intr-adevar a fost o competitie extraordinara. Pacat ca am fost putini din Romania,, dar felicitari lui Tengu pentru masina si pentru cum a mers. Sper sa cedem cat de curand asa ceva si la noi in tara.
|
bv florine.....ai fost cel mai tare pacat ca aici la noi in bucuresati nu suntem cu zambetul pe buze...rip micutzule.....dar...trecand peste ai fost cel mai tare.
|
BRAVO FRATIMIUUUUUUUUUUUUUU :D TE ASTEPT AICI !!! MAI VII ? super pozele super drifturile .. :D ce sa mai GO FAST
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning