![]() |
Re: MTM Audi R-TT
Quote:
http://www.mobile.de/SID7oU7RzqTcOPt...1111275317380& Nu cred ca ma insel , nu ? Vorbeste cu cei care o au la vanzare sa o scoata de pe site ... :D |
clar aia este:) iti dau seam....
|
Salut, sunt Cosmin, la mine ai vopsit-o...
Mai are rost sa zic cat este de frumoasa... sa o stapanesti sanatos si fara incidente... aspirator de femei ! |
Or sa vina si poze noi in curand....si aparitii in cateva reviste...
Am tot vrut sa o pozez dar nu am avut timp mai deloc, fiind prins cu firma... Oricum mi-au venit pragurile noi deci o sa asistati si la un mic upgrade Cateva masini cu care m-am dat (din mers, ce e drept) si le-am facut: BMW 335i BMW M3 (E46) BMW 650i Mercedes-Benz CL500 (nou) Mitsubishi EVO IX Audi S3 Bentley Continental GT Porsche Carrera 996 Porsche Boxter S 986 & 987 Range Rover Sport Supercharged |
din mers nu e prea relevant.date de pe lok
|
Eu cred ca totusi e destul de relevant...am vrut sa vad ce poate masina...nu m-am dus la concurs sa ma dau de pe loc, pe 400 metri etc ...
|
Am o mica ingrijorare...Am facut aseara o plecare mai violenta de pe loc, era si cam umed pe jos si mi-a patinat rau de tot in treapta 1 si mi s-a dus turometrul direct in 8000 de ture (maxim cat am pe bord), dar doar pt o fractiune de secunda. La mine linia rosie incepe la 6500 ture. E ceva grav ? Credeti ca a daunat cumva motorului ?
Eu ma gandeam ca ar fi trebuit sa imi taie gazul la o anumita turatie....Dar s-a dus pana in 8000 care e maxim afisat pe bord. Credeti ca limita eletronica de turatie sa fie peste cea maxima afisata pe bord, sau cei de la MTM au scos aceasta limitare ? La BMW taie alimentarea pe la 7500 ture, din 8000 afisate pe bord. |
las-o mai moale ...
|
Pai nu i-am dat intentionat...mi-a patinat violent (probabil o portiune cu praf sau uda) si s-a turat instant
|
nu cred sincer ca a afectat motorul
|
ai batut cl 500? din mers ?
380 hp? 600 nM? m3 e46? 650i? iarta-ma dar imi vine greu sa cred...poate vrei sa spui ca te-ai dus putin in fata fiind ajutat de turbo dupa care te-au calarit vehement.....dar in rest....no can do senor |
sincer cred ca nu exista masina si e o fabulatie
Continental GT ... felicitari celor ce pun botul |
Quote:
Mai eu stiu sigur ca exista masina ca am vazut-o live cand a adus-o omul era in trecere pe la mine prin oras. Avand in vedere performantele nu stiu ce sa zic. |
la ea ca performante ma refer
|
masina are niste cifre pe hartie ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:47. |
- Copyright 2026 4Tuning