![]() |
Re: ce e iubirea?
wow.... am vazut multe topicuri nebuneshti.... dar asta le intrece pe toate..... :evil: inca putzin shi 4tuning.ro devine romantica online..... :twisted: ....
shi ca sa nu fiu complet off topic.... iubirea e frumoasa... (it's all they say it is and so much more).... blah... blah.... shi ce te faci cand ajunge un fel de rutina comfortabila..... nici asha de rau incat sa pleci dar parca nici la fel de bine ca la inceput..... hm..... e ca un drog.... te face sa te simtzi bine la inceput... dupa care itzi iei conshtiincios doza..... |
Quote:
:tenisclap:tenisclap:tenisclap frumos spus :D :chuckel::chuckel: |
ce este iubirea ... "barfing sound"
|
oameni buni cum sa nu existe iubirea?e langa voi, e in voi doar ca nu o vedeti' numai ca voi(unii)cred ca confundati iubirea cu fericirea absoluta si cu indragosteala si mai stiu ce.iubirea are de fapt un inteles mult mai presus decat iubirea fata de o persoana.
dupa ce iubesti natura si ce te inconjoara pe tine chiar o simpla dimineata in care auzi subtil vantul si o vietate atunci poti sa iubesti si o persoana anume ma rog as zice mai multe chestii dar sunt mai complexe(daca sunteti si cititori incercati diagnosticarea kharmei nu mai tin minte ce autor de undeva de prin rusia)si poate va schimbati conceptia apropo sasha vad ca esti din tg.jiu,sambata am vandut masina la cineva de acolo sa imi zici plz daca o vezi si ce mai face sarmana(e un cielo gri de cj) |
Quote:
|
Quote:
iar in legatura..cu iubirea un autor a scris ceva mai mult despre ea ...-Kahlil Gibran "Dar despre iubire, stapane" ..........Cand iubesti puternic, gasesti intotdeauna ceva nou in persoana iubita. - PASCAL |
Recunosc si eu (ala pesimistu') ca exista. Numai ca este al dracului de greu sa o gasesti.
|
Deci recunosti ca .... BARFING?? :D
|
Asta e.
Eu cred in iubirea asta pe care o lauda toata lumea. Astept sa (mai) cad o data in plasa ei. |
hehehe...io daca mai cad ma declar nula...:D :D :D
doamne da' bine e cind te poti indeparta d toate... |
Asa e, Bea...
Total de acord... |
Acu 2 ani si mai bine de jumate scriam pe aici ca "Dragostea e o reactie chimica la nivelul creierului" probabil stimulata de unele glande :lol: , la fel ca si cheful de ....bere, prajituri ... :D
Eu zic ca se trateaza prin indiferenta totala si TOTDEAUNA se termina cu suferinta intr-o singura parte, voi decideti daca se merita sau nu :-P |
Quote:
pai dadi depinde de ce parte esti..pe partea suferinda sau nu? .. acum..esti de o parte dar nu se stie ca peste 5 minute vei fi pe partea cealalta indiferenta .. pai nu prea ai cum.., cum fara o prajitura sau o bere {si aici pentru care prefera.. si le place mult :D } ce iti este stimulat de acestea.. nu iti da pace pana nu mananci.. sau bei o bere. iar cu iubirea..tot asa practic/teoretic.. esti prins :rolleyes2 |
Quote:
|
N-am mai vazut o relatie care sa se termine si sa sufere amandoi, decat in telenovele pentru ca nu il lasa parintele nu stiu care sa se casatoreasca cu nu stiu care pitipoanca.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
- Copyright 2026 4Tuning