![]() |
Re: Alt accident cu decese ,tot motor,tot incepator motociclistul...tot sofer inconst
Quote:
De asta am scris, am experienta din austria. Mai sus ce am vrus sa zic era ca motociclisti in balcan (ramania, ungaria, ucraina etc.) nu au respect fata de masini, adica merg inre ele la semafor, in austria, germania nu am vazut asa ceva, stau la coada cum sint si masinile, nu intra in depasire cand vine ceva din fata, nu trec laga tine la 30 de cm. Motociclisti la noi nu au respect fata de masini, si atuncea nici masini nu au si sunt suparati de ei. Evident ca cei care au masini nici nu prea sunt obisnuiti cu rachete pe 2 roti. Subliniez faptul ca me rafer la motoarele de viteza in general, ca chopper nu prea vad se mearga ca nebunul. Ps. situatia este asemanatoare si la bicicletele in oras, si ei trec pe unde pot, sperie soferii (ca nimeni nu vrea sa calca un ciclist) si dupa aia sunt suparati ca masinile claxoneaza si ies in fata lor. Stiu ca am facut si eu asa...:oops: |
Re: Alt accident cu decese ,tot motor,tot incepator motociclistul...tot sofer inconst
Quote:
|
pai ce sa iti zic...filicitari pt motor...deja a trecut un an d la post. ideea este ca ma deranjeaza scuteristii-motociclistii cand trec ptintre benzi in coloana si imi ia oglinda si o duce vreo 2 masini mai incolo...iar cu cei cu permise luate pe naspa...stai linistit ca sunt 6 care i-am numarat eu in cartier fara permis si umbla de mama focului prin tara...nu doar in buc....unul s-a dus la munte cu un golf 3 luat din afara si la infipt intr-un copac...masina s-a rupt in 2...a trebuit sa se duca fracsu care are permis si s-a dus cu o pisicuta rosie neinmatriculata...eu cred ca cel putin 10-15% din cei care se afla in trafic in buc nu au carnet sau au carnetul suspendat...asa este in romania...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:08. |
- Copyright 2026 4Tuning