![]() |
Re: a... kteva desene...
frumoase rendere....esti talentat omu`
|
merci la toti :D si nu uitati, bafta la desen
|
:-):-)
Quote:
|
5 Attachment(s)
referitor la mercedes A Klasse...
"era odata un elev la minte mai greu... si mergea el cu autobuzu spre liceu in '78, spre lujerului se merge lent rectific... se sta pana devii permanent nervos pe traficul bucurestean ce mai...ai nevoie de rabdare din plin ...hai c.am dat.o.n diverse... sa revenim- in bus, pe langa case vazui un merc. A classe arata mf, jante.n spitze la numar 6 (sau nuj-da' rimeaza) si scot caietu fara frica trag linii - se face.o skitza mica timp aveam ... la greu ai uitat ? mergeam spre liceu... " ...ideea era ca mi.au placut farurile, asa ca a aparut un desen :P |
ti-am mai zis desenezi foarte bine pentru 16 ani..., foloseste axa de simetrie mereu ca in desenul al3lea pentru a pastra niste proportii corecte, de exemplu BMW al 2lea perspectiva e buna, dar e prea lat.
Imi place Lancia ,nu lasa elipsele goale sunt destul de bine construite , pune niste jante ca arata mult mai bine si niste refelxii pe parbriz si geamul lateral n'ar strica, ca in desenele precendete... Bafta. |
5 Attachment(s)
hey :-w DANger design, te roog.. ma subestimezi... am 16 ani si 9 luni :P binenteles :d merci... ca majoritatea desenatorilor, incerc si eu :-" Da...dupa cum vedeti, mai multe raman doar in stadiul de schita:( si ... latimea acelui bmw e cauzata de vechea mea viziune asupra masinilor... extra late, cauciucuri Late pe spate, roti IMENSE... sa nu fie lungi... si dupa cum vedeti, se resimt aceste lucruri pe desene.
|
3 Attachment(s)
janta e facuta in ora de ed. plastica, dupa ce mi.a dat nota :-)
|
Quote:
|
stiu ca ai incercat o perspectiva mai speciala, dar e cam diform nissan ... botul de fapt :p
|
4 Attachment(s)
merci frumos Ace_Axel, ai dreptate, sper sa.o retusez cand (si daca) oi termina.o... pana atunci, mai lucrez la cate ceva: <da,stiu ca bavarezu' nu arata bine, dar incercati voi sa.l desenati cat mai corect;)...mie mi se pare oleaca greu... jucarie de oameni mari :D > trebuie sa le termin si pe astea ...
<asta era nissanul cu pricina> |
e aiurea poza :p
la q7 nu inteleg cum vine portiunea de jos de la spoiler. cred k e o greseala de perspectiva. in skimb x5-ul e superb. |
1 Attachment(s)
Stapanul Inelelor
|
81 Attachment(s)
ma intorc un pic in timp... cu cateva desene din :-" copilarie :P
...pentru cei care vor sa stie cum se invata desenul ;) practice,practice & again, practice *alea care arata prea bine sunt copiate pe geam :( |
deci nu pera am ce sa comentez!!!!!!!!!!!!
bv frate!!!!!!!!!1 |
super tare desenele....m-ai lasat fara cuvinte
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:15. |
- Copyright 2026 4Tuning