![]() |
Re: logan 2008 derivat din renault
pai... oare? pt ca in 99-2000 ei nu auzisera de servo, de aer conditonat, abs nu mai zic a fost introdus abia prin 2004, volan in piele si schimbatoru la fel nouatate oau ce viteji st ei prin 2006, cutie de viteza decenta abia de la renault au primit-o... sa nu mai zic de design care l-au mai actualizat si ei o data cu loganul, fabricatia daciei 1310 ar fi trebuit sa se opreasca prin 1980 si atunci sa inceapa nova...
creca o clima o sa apara prin 2010 asa cu putin noroc, niste scaune de piele si incalzite prin... 2015-2020:)) va ajunge in rand cu celelalte masini probabil prin 2030-2040 la ritmu in care se misca:)) |
Quote:
|
bordul care ii pe aceasta masina se foloseste in prezent pe renault logan care se afla prin india si mexic.....:sad:
|
Quote:
ONTOPIC: un pas inainte;) |
am vazut versiunea care va fii lansata cu sigla dacia ,are grila de logan....ce pot sa zic,:oops: :oops: imi provoaca greata...
|
zici ca au desenat-o acu 20 de ani si se gandesc abia acum sa o lanseze.....e naspa rau....daca o lanseaza eu ma mut din Romania :P :))
|
2 Attachment(s)
"Sandero, modelul Renault care va fi comercializat din decembrie in Brazilia, va fi produs si de Dacia, la uzina din Pitesti, incepand din 2008, fiind proiectat conform asteptarilor clientilor din America de Sud, potrivit producatorului. Model de tip hatchback derivat din Logan, noul Renault Sandero, prezentat la salonul auto international de la Frankfurt, arata mult mai bine decat berlina Logan, potrivit analistilor pietei auto, chiar daca dimensiunile sunt mai reduse.
Lungimea 'viitorului Logan' este de 4,02 metri, capacitatea portbagajului de 320 de litri, iar bancheta spate este, in sfarsit, rabatabila 60:40, in timp ce spatiul pentru pasagerii spate a ramas la fel de generos. Sub raportul sigurantei, Sandero este dotat cu un sistem ABS Bosch 8.0 de ultima generatie, care echipeaza Megane II si Clio II. Masina mai este dotata cu centuri de siguranta in trei puncte, structuri ranforsate sub bord si bare de otel in usi, pentru a satisface normele de securitate atat din Europa cat si din America de Sud. In Argentina, Sandero va fi propulsat de motoare pe benzina si diesel, in timp ce in Brazilia gama va include motorizari FlexFuel, bazate pe biocombustibili. Vor fi disponibile motorizarile de 1.6 16v, 1.5 dCi, precum si un motor de 1." din ce in ce mai mult capata contur viitorul model. se pare ca in cele din urma va arata cam asa.... |
sedanu e sub orice critica pot sa spun ca e mai urata decat 206 sedan....care pentru mine e uratenia intruchipata..in rest e mai bine....
|
Nu arata rau , mie unul poza cu sedanul imi place mai mult ca Logan-ul.Raport calitate pret bun....ce poti lua de 10-11k diesel si cu ceva optiuni?....poate doar chinezisme Gelly dinalea , ma scuzati daca nu am scris corect numele.
|
Nu arata rau , mie unul poza cu sedanul imi place mai mult ca Logan-ul.Raport calitate pret bun....ce poti lua de 10-11k diesel si cu ceva optiuni?....poate doar chinezisme Gelly dinalea , ma scuzati daca nu am scris corect numele.
|
Quote:
|
ba...ca masina n-ar arata chiar rau...in mod cert se putea si mai bine...chiar mult mai bine..da ce vreti de la o masina care ajunge la 12000 full...sa fie audi s8???wtf...e a noastra si tre sa o laudam...
la partea cu clima si scaune incalzite sa stiti ca a fost facuta o dacie pentru nea nicu care avea incalzire in scaune, cutie automata, AC, motor de vreo 2200cmc,geamuri electrice... si era facuta prin 70 si ceva..cu sigla umt...sau cum se numea dacia innainte...am vazut-o cu ochii mei prin vitan la vreo 5000 de euro la vanzare...dati un search pe google daca nu ma credeti... |
[IMG]http://www.**************/stiri/logan-hatchback-in-2008-3084.html[/IMG]
intrati aici si veti vedea cum va arata in realitate hatchback-ul scuze ca v-am dezamagit mai mult decat erati |
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning