![]() |
Re: Drift City
7 Aprilia 2008 ora 22:00 adik maine Toti romanii din Drift City si Membrii 4Tuning Crew In drift city Ne Intalnim In Primul Driver Dome In Parcare B4 !!! Ne Vedem Maine Seara !!!
|
n-ai ales bine data si ora.. unii maine dimineata pleaca la serviciu sau au cursuri..
incerc totusi sa ajung dar nu cred ca stau prea mult.. |
care imi da shi mie jocu asta pe dc k imi ia greu rau de la ei de pe site pls
|
salutare...dupa ce am citit pe acest thread...mam apucat sa`l descarc si eu
cred ca deseara imi fac cont si sa vad cum e mai e 4t crew?:D :) de cand sunt pe forum....de cateva luni....habar nam avut de acest thread cu pC GAMES,,,, :"> |
am o rugaminte am niste intrebari
....cum fac g coin....si ash vrea sa intru in crew 4tunning kre sunt preferintele cerintele ...:D |
Se mai joaca cineva acest joc?:)
|
eo joc... am lvl 26 dar nu am g coin :(
dar e cam nasol am 15 ani si nam cont paypal....de unde ..... sa fac eo cont si sa am bani sami cumpar g coin asta e cel mai nasol .... :((:(( |
Il descarc si eu acum,sper sa ma descurc. :D
Pare destul de complicat din ce ziceti voi aici... |
L-am avut si eu , ajunsesem la level 34 .... da ma enerva ca evoluam greu in level , si nu imi mai dadea misiuni X( .... alea imi placeau mie cel mai mult :D
Aveam o Toyota supra :-" , galbena , cu jenti albe , aveam si un decal pe ea ... |
eu l-am descarcat si imi merge in reluare rau de tot...
si habar nu am cum sa fac misiunile alea de care tot ziceti...nu ma descurc deloc :| |
Cred ca iit merge in reluare din cauza netului ... poate il ai slab , ca le nu ceree placa video mai mare de 64 :)) . Si la misiunile alea trebui sa te duci dupa sageata , sau scria acolo .... :D
|
eu am asa :
-Placa video de 128 ; -Procesor 2400+ ; -256 RAM. De la net nu cred ca e,pt ca jocurile celelalte imi merg bine pe net (CS,NFSU2 etc) |
Poate e de la ei ....:D
|
unde ne intalnim acuma?
|
unde ne intalnim hai ca sa facem un party mare
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:48. |
- Copyright 2026 4Tuning