Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Masini din Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia/51195-masini-baia.html)

Ali_ump 24-11-07 15:16

Re: Masini din Baia Mare

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dobro_c (Post 1213832)
tot respectul pt florin si masinile lui... el e dovada ca pasiunea nu are limite si cu putina vointa se poate orice. sa nu uitam ca acum cativa ani avea acel MX-6 care a fost o masina super si a mancat multe masini mai puternice decat ea...

OOOoo da ...MX-ul :) ce vremuri:)...am cateva poze:)

Yackone 24-11-07 15:44

frumoasa masina...dac nu ma insel kitul tot de robert e facut;)

Most_Wanted 24-11-07 22:27

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1213787)
Si sa nu uitam de singura masina de drift din Romania pregatita special in Japan ..cea a lui Florin :) Aici doar cateva poze ...mai multe detalii la sectiunea Drift ...

eh asta masina ..........frumos din partea lui ca arata si tricolorul :D

Ali_ump 25-11-07 03:01

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 1214472)
eh asta masina ..........frumos din partea lui ca arata si tricolorul :D

Pai a reprezentat Romania la King of Europe ...se cerea sa aiba tricolorul ...ca sa defileze pe pista:) si suntem mandrii de el...anu care urmeaza speram la cat mai multe etape de campionat;)

tuner_cata_05 25-11-07 14:44

Tot respectul pentru Florin si pentru eforturile depuse ,e un om de milioane;)
Go Fast!!!

Yackone 26-11-07 18:41

1 Attachment(s)
sper sa nu se supere andrei;)

valineamtsm 28-11-07 02:02

Quote:

Originally Posted by 3SGE (Post 1168000)
Crede-ma, am mers cu masina, am condus-o si trage f grav. Prea putine masini in bm care sa traga ca si aia! Si va iesi si mai grava in cateva luni!

Ai dreptate 3SGE! Masina respectiva are un potential fantastic! Are motor de 2,2L 5cilindrii in linie 20 de valve si nu in ultimul rand e TURBO!
Am vazut-o cu ochii mei! Am vb cu proprietarul (care a fost extrem de amabil si super de treaba, deci nici vorba de figuri) cand a fost in SM la Tuning Show!
Masina respectiva poate foarte mult si motoarele respective... nu prea le egaleaza altele. Cat despre afirmatiile ca respectivul crede ca are ferrari... bravo lui! Oricum... intre Fery si audi... prefer AUDI !

PS: Trebuie sa dau jos posterul jos de pe perete (de 10 ani vechime) cu ferrari F40 si sa-l inlocuiesc cu unul in care sa fie un Audi S2 :lol:

VG30DETT 01-12-07 11:55

2 Attachment(s)
da merge foarte bine aceel audi s2.si pe mine ma facut de citeva ori la 400m. are foarte bun demaraj la start.a trebuit sa cumpar slicuri pe masina ca sa pot sa l fac cu toate ca am o putere mai mare la motor.eu pierdeam mult la start patinind.acum audi este dus la modificari astept sa vad rezultatele atit cele ale motorului cit si cele exterioare ale caroseriei.

VG30DETT 01-12-07 17:58

3 Attachment(s)
poze spion:D :D :D

valineamtsm 03-12-07 02:11

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by VG30DETT (Post 1224994)
poze spion:D :D :D

Cand ai fost la satu mare la tuning show ti-am admirat mult si masina ta... ba chiar ca ... nu ai scapat :)
POZE SPION :lol: :lol: :lol:
Te recunosti? Ti-ai dezlantuit un pic herghelia :twisted:

VG30DETT 03-12-07 10:36

1 Attachment(s)
uita ce a mai ramas atunci din gune. atunci a trebuit sa ma intorc la baia mare doar cu o viteza f mica abia daca aveam curajul sa azung la 90km/ora.de aceea nu am mai continuat cursa riscam sa duc masina pe platforma acasa iar a 2 zi a trebuit sa iau altele.pacat ca la sm nu am luat cu mine niste slicuri

danny_bik3ru 03-12-07 14:19

6 Attachment(s)
poze spion cu doua masini nervoase din baia mare

danny_bik3ru 03-12-07 14:23

3 Attachment(s)
Audi s2 ................

GODLESS 03-12-07 21:52

8 Attachment(s)
Ca tot veni vorba de ursul lui Remus ...

CoCaine 03-12-07 23:25

Quote:

Originally Posted by danny_bik3ru (Post 1227701)
Audi s2 ................

Abia astept sa il termine,o sa am multe de invatat de la Mircea :-P

All times are GMT +2. The time now is 17:34.

- Copyright 2026 4Tuning