![]() |
Re: Masini din Baia Mare
7 Attachment(s)
Quote:
|
frumoasa masina...dac nu ma insel kitul tot de robert e facut;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Tot respectul pentru Florin si pentru eforturile depuse ,e un om de milioane;)
Go Fast!!! |
1 Attachment(s)
sper sa nu se supere andrei;)
|
Quote:
Am vazut-o cu ochii mei! Am vb cu proprietarul (care a fost extrem de amabil si super de treaba, deci nici vorba de figuri) cand a fost in SM la Tuning Show! Masina respectiva poate foarte mult si motoarele respective... nu prea le egaleaza altele. Cat despre afirmatiile ca respectivul crede ca are ferrari... bravo lui! Oricum... intre Fery si audi... prefer AUDI ! PS: Trebuie sa dau jos posterul jos de pe perete (de 10 ani vechime) cu ferrari F40 si sa-l inlocuiesc cu unul in care sa fie un Audi S2 :lol: |
2 Attachment(s)
da merge foarte bine aceel audi s2.si pe mine ma facut de citeva ori la 400m. are foarte bun demaraj la start.a trebuit sa cumpar slicuri pe masina ca sa pot sa l fac cu toate ca am o putere mai mare la motor.eu pierdeam mult la start patinind.acum audi este dus la modificari astept sa vad rezultatele atit cele ale motorului cit si cele exterioare ale caroseriei.
|
3 Attachment(s)
poze spion:D :D :D
|
3 Attachment(s)
Quote:
POZE SPION :lol: :lol: :lol: Te recunosti? Ti-ai dezlantuit un pic herghelia :twisted: |
1 Attachment(s)
uita ce a mai ramas atunci din gune. atunci a trebuit sa ma intorc la baia mare doar cu o viteza f mica abia daca aveam curajul sa azung la 90km/ora.de aceea nu am mai continuat cursa riscam sa duc masina pe platforma acasa iar a 2 zi a trebuit sa iau altele.pacat ca la sm nu am luat cu mine niste slicuri
|
6 Attachment(s)
poze spion cu doua masini nervoase din baia mare
|
3 Attachment(s)
Audi s2 ................
|
8 Attachment(s)
Ca tot veni vorba de ursul lui Remus ...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:34. |
- Copyright 2026 4Tuning