![]() |
hai da`o dreaq..ai bani sa dai peste 40.000 euro pe ea si ti`e frica de nishte scumpiri de benzina!!!!
|
da.... am citit ca se vor majora pana la circa 50.000 pe litru...ceea ce este infricoshator.... si masina am cumparat-o in leasing, nu cu banii jos.... oricum
n-as vrea sa se inteleaga ca ma scald in bani... daca ar fi sa fac un calcul de bun simtz.... intr-o zi fac vreo 50km...daca nu merg foarte mult.... asta inseamna cam 12-15 litri in functie de cum merg... adica intre 400 si 500 de mii.... care inseamna 3-3,5 mil pe saptamana si cam 12-14 milioane pe luna numai benzina.... e o suma foarte mare pentru cineva care nu are un venit propriu(clasa a 12-a).... asa ca blowwind.... sa nu crezi tu ca stii care-i treaba ca 40.000 de euro nu-s chiar atat de multzi bani... |
hmm..make up your mind...in pana mea ...mai intai imi spui ca ti`e frica de cresterea de pret a benzinei...apoi imi spui sa 40.000 de euro nu e o suma mare...nu stiu ce sa inteleg...dar ma rog...nu mai zic nimix pe tema asta :)cu toate ca mai am multe pe suflet :D
|
din moment ce taticul tau a avut bani sa-ti achizitioneze aceasta masina(daca ea chiar exista... :roll: ) cred ca nu il doare buzunaru daca se face 50 de mii litru de benzina ....sincer ! :roll:
Asa ca eu chestiile astea le vad ca pe niste b@sini de 2 bani...ca vezi Doamne nu e o suma prea mare 40 de mii de euro ...da` ne cacam pe noi pt. 50 de mii litru de benzina ...hai sa fim seriosi si sa nu ne mai umflam aiurea ca nu ajungem niciunde cu vrajeala asta ieftina de baietas de bani gata ! Parere proprie si personala, fara a incerca izbucnirea unui scandal ! :wink: Daca am jignit pe cineva cu ceva in acest mesaj imi cer scuze, doar gandeam in scris ... |
ce glume bune:40,000E nu e asa mult dar ne plangem de 50 mii la benzina :lol: ,daca ma scormonesc prin buzunare cred ca gasesc si eu 100,000E ai draqu bani ce s-au devalorizat:lol: :lol:cresc pe toate gardurile
|
radem si glumin cu sumele de bani dar aici omul asta chiar are dreptate! 40000E nu-s multi bani pentru un leasing! are dreptate... chiar daca are tatal lui sau cine o avea banii de leasing! dar 50000lei pentru un litru de benzina este intr-adevar o suma exagerata!
sa nu uitam ca in foarte multe tari pretul benzinei este mult mai mic ca la noi... spre exemplu in rusia benzina este 15000lei litru si motorina 12000! si asta la benzinarii nu la rafinarie! deci automat pretul la rafinarie este mult mai mic! mie mi se pare o diferenta enorma! si indiferent cat de multi bani as avea tot nu as da 50000lei pe un litru de benzina! cum a zis si el... sa dai aproape 13mil pe luna pe benzina asta e o foarte mare prostie! nu e vorba de bani ci e vb ca de banii aceia ai putea face mult mai multe lucruri decat sa te plimbi cu masina prin oras...uneori chiar inutil... si da are dreptate in privinta consumului de benzina! soichiro m-am documentat si eu si ceea ce ai scris tu legat de motorul wankel este perfect adevarat! atunhci hai sa ne gandim: 30% si 50000lei pe litru de benzina... asa ceva nu renteaza! |
Si... daca intr-adevar se va face litrul de benzina 50k, nu credeti ca o sa iasa revolutie... ?! :roll:
|
Nu,ca in momentul ala apare Logan 0.5 dCi care consuma 1l de motorina lunar.Plus ca o sa se inceapa sa se faca credit pentru a face plinu de benzina:acum la OMV,plinu de benzina,in 36 rate fixe,fara avans,fara girant. :lol:
|
multumesc audiperformance....
|
2 Attachment(s)
ieri am fost pana la mazda
o poza cu reprezentantul honda la Timisoara si inca una cu Fisa tehnica :D consum oras : 15.8 nu cred ca exagereaza prea tare omu cand zice ca 'manca' 30 intr-um regim de mers sportiv :? |
pacat ca nu consuma niciodata 15%....poate pe cutie automatica....eu stiu...nu stiu ce sa spun...
|
nare rost sa mai continuam asa...consuma nu consuma 30% oricum daca chiar sa zicem ca iti consuma atata aia nui masian pt mine...
|
in 3 zile max o sa va spun cat consuma o mazda RX-8 am un coleg de liceu care are o asemenea bijuterie :shock:
|
in sabii sa ne taiem!!!
|
zarathustra> man io nu am banii tai pana acum am avut o dacie break si aticamiu are un cielo si eu trec pe tico ... deci masina aia adica breaku cu toate reglajele de pe lume manca 13 in oras. ( o dacia amarata) pt. ca mai dadeam si eu in ea cat puteam ... eh tipu care a luat-o a scos consum in bucuresti si afara mixt 6.8 deci la jumate.... schimband la 2000 ture si mers afara cu 90 . deci consumu la jumate...
tu zici ca papa 22 - 23 la mers normal da mersu ala tarait poate inseamna la tine 3000 3500 de ture... si nu conteaza turele cat apasarea acceleratiei... degeaba schimbi la 3000 da pana la asta 3000 esti TALPA intelegi mersu lucrurilor? dute afara cu 100-110 mergi in oras paralel la stop cu nea gheorghe cu dacia pe gpl si scoti consum ... sportivitatea cu economia nu se pupa... masina nu are nimica ai tu numar prea mare la pantofi. bafta te lauzi ca ii dai in goarna tot timpu si te plangi de consum .... eu zic ca vrei sa ne demonstrezi ce masina ai tu si cata benzina bagi da in fine fiecare cu idele sale. bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
- Copyright 2026 4Tuning