![]() |
Re: Honda Del Sol `93
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
tocmai vroiam sa iti spun ca alea sunt datele din talon. tu ai jante pe 16, J9 cu cauciucurile 215/40/16 cred...
|
GATA....am vopsito :D, i-am montat shi rotitzele maine o iau pe platforma shi o duc la mecanic sa continui treaba.... va arat maine pozele cu ea.... ca nu am avut cum sa-i fac in seara asta ca se inserase....
|
hai domne cu pozele :)
|
6 Attachment(s)
Attachment 350976
Attachment 350977 Attachment 350978 Attachment 350979 Attachment 350980 Attachment 350981 Astea-as cateva poze cu mashina vopsita....inca nu e gata.... |
Mi-ar trebuii shi mie un geam stanga shofer...poate shtitzi ceva...mi la spart vopsitoru`....plssssss.....:P
|
Asa din poze arata bine. Felicitari.
Cum naiba a reusit sa il sparga? |
A vrut el sa o scoata din garaj shi a dat cu geamul in usa ....... asta e..... arata bine shi in realitate....:P oricum a zis ca ii mai da un lac....o matuieshte shi ii mia da un lac....in fine el are intentzii bune cu mashina....ca-i place shi lui :D oricum va ieshii bine la final.....speram :D
|
A iesit ok, imi place...misto negru
|
Ms mult....
|
Unde ai vopsit frate masina si mai ales cat te-a costat...imi place cum e vopsita.
|
Quote:
a iesit foarte bine vopseala dar trebuie vazuta in realitate ca parca usa dreapta a cam iesit "coaja de portocala" |
Nu a ieshit coaja de portocala....a ieshit binisor...oricum ii dau un EXTRA LAC ca sa fie bine....acum momentan ashtept ambreiajul tre sa vina azi :d ca sa pot sa montez motorul....abia ashtept.....am fost foarte BUSY saptamana asta....ma terminat mashina asta cate am facut la ea.....:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:41. |
- Copyright 2026 4Tuning