![]() |
Re: Voturi!
Quote:
|
Am zis ca e cam mare doar in ideea ca mie nu imi trebuie atata spatiu plus ca o masina mare e mai "incomoda" in traficul de oras, si nu pentru a-ti influenta decizia. Ca un sfat, ai putea sa-ti alegi niste modele care iti plac si crezi ca merita si te uiti pe forumurile marcilor respective sa vezi ce zic posesorii. Stiu ca unii isi creeaza obsesii pt anumite marci dar mai gasesti si pareri obiective. Bafta
|
Iti iei masina care sa ti se potriveasca cel mai bine profilului tau.Cati ani ai?unde vei folosi mai mult masina?in ce scopuri vei folosi masina?cati km faci anual o medie?de ce nu si unde lucrezi sau in ce domeniu?
Si dupa asta vei primi niste raspunsuri mai concrete. Sa iti expun pe scurt cazul meu am avut mondeo(2001) si l-am vandut pentru ca nu imi placea interiorul si nu mi se potrivea masina(asa am simtit eu)Momentan am alfa romeo 156(2003 jtd).Mondeo are ca puncte slabe ambreiajul si injectoarele care pica mai des,iar alfele au ca problema articulatiile avand o suspensie mai tare care la drumurile noastre(in general foarte proaste fac fata cu greu) |
Quote:
|
Ei, de ce sa nu recunosc, imi place mersul sportiv si sunt o fire dinamica, doar ca, asa cum am mai spus, nu am mai avut masina, asta inseamna ca nici nu am prea mare experienta incat sa conduc in viteza, cel putin la inceput. Eu personal mi-as dori alfa dar m-au cam descurajat forumurile legate de fiabilitatea ei, cu toate ca parerea mea si senzatia pe care o am cand vad o alfa este aceea ca e o masina puternica si cu o personalitate uriasa. Imi place mai mult decat orice passat sau A4 sau 320. Daca mi-ar spune cineva care are alfa ca nu este asa cum zic altii pe forumuri despre ea (mai rele decat ca ar avea probleme cu articulatiile), ar fi prima mea optiune, dar asa nu stiu... Sincer, nu am atatia bani incat sa o schimb imediat daca nu imi place. Totodata ar fi prima mea masina. Probabil ca as pastra-o 3-4 ani inainte sa o vand pentru ca m-as atasa de ea fiind prima, va dati seama. Si inca un aspect, ce vreau eu de la masina e mai mult decat un mijloc de transport. Pentru mine ar face parte din stilul de viata, daca intelegeti ce vreau sa spun. As pune mult suflet in ea. Iar Alfa pentru mine e ca o virgina :)
|
Salutare. Ce parere aveti de Renault Megane Coupe, 1.6 16 v, 107 CP? Credeti ca merita 6000 euro? As avea mult de cheltuit cu ea? Ma gandesc la un model din 2002-2003, sub 100000 km rulati.
|
salut! as vrea si eu sa stiu care dintre Opel, VW si Peugeot e mai usor de intretinut? ma refer la piese de schimb, verificari..
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:59. |
- Copyright 2026 4Tuning