![]() |
yo zik sa itz shtearga jumate din posturile tal, shi alea care le shterge sa fie ale cele mai lungi, la care te-ai straduit sa scrii mult :lol: :lol: :lol: :lol:
just kiding.... |
Am \"redeschis\" acest subiect pentru a face apel la bunul simt al celor care scriu aiurea peste tot. Daca pui un mesaj cu :lol: sau :P sau :) sau :D, nu ajuta la nimic. Poate doar la numarul de mesaje care apare sub numele si avatarul tau.
Ii rog pe cei care se simt sa nu ma injure... Ganditi-va bine ! |
hmmm!!
eu ma simt sa stii, am scris si eu cateva mesaje din astea, dar si cata a scris cred , imi pare rau ca te deranjeaza chestiile asteaa, dar in unele cazuri nu ai ce sa zici si tre sa faci cumva sa vada omu ca ai citit sa nu creada ca scrie ca prostu si nu ii raspunde nimeni si din lipsa de replica bagam si noi acolo un zambaret ceva parerea mea! |
Daca o sa citesti acest topic de la inceput, ai sa vezi ca de fiecare data cand s-a sesizat o \"problema\" cu userii, nu s-a dat nume. Nici eu nu am dat nume, tocmai pentru ca astept ca cei in cauza sa se simta.
N-am spus ca nu ai voie sa zambesti intr-un mesaj, da' un mesaj sa nu fie \":)\" |
da stiu ca nu se dau nume
nu prea ai inteles ce vroiam sa zic dar ma rog eu am inteles parerea ta! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: |
Am zis sa nu dau nume, ca poate se vor simti cei vizati. Se pare ca m-am inselat, asa ca nu-mi ramane decat sa-i numesc:
B 31 FXN si mpa |
Quote:
bine lasa .... eu si asa vb numa' prostii si nu am ce posta asa ca ... nu mai postez si gata decat sa va oftic pe voi! |
Te-am pus in \"aceeasi oala\" cu mpa pentru ca si tu ai facut acelasi lucru pe care-l face el acum si pentru ca inca nu te-ai potolit.
Am zis... |
Gabi ai dreptate dar unori un smile face e mult mai expresiv decat multe cuvinte adunate la un loc!
Excesul insa este \"lame\"! Cert e ca nu prea ai cum sa eviti discutiile offtopic. decat daca ciondanelile se vor desfashura pe privat sau pe alt topic destinat acestor lucruri. O modalitate de a evita aceste lucruri este aceea de a include mesajele offtopic intr-unul ONtopic. |
Quote:
O sa vorbes cu K_gula sa faca o sectiune Offtopic. |
Mah da rai mai sunteti ce dracu mah daca scrie omu ceva tot e mai bine decat sa nu scrie si daca va spune ceva oricum nu credeti asa ca!!! Cat despre injurat sincer nu am dc!!!
|
bai serios acum ... fxn saracul nu are nici o treaba cu mpa. Chiar nu m-a stresat cu nimic ... pe bune.
|
Quote:
eu nu am nimic cu nimeni si lasa ca daca va deranjez .... nu mai scriu! poate ca e mai bine sa stau si sa citesc decat sa ma bag si eu :roll: |
mai oameni buni,intreb si eu din curiozitate si dorinta de a ma indrepta: DE CATE ORI M-ATI INJURAT SI DE CE?ca sa stie omul ce trebuie sa faca sa fie totul bine!
|
Tnos eu te-am injurat de cele mai multe ori!!!!!
dar am scris alb pe alb sa nu vada nimeni!! ai inteles ???? :) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning