![]() |
war of the worlds nici macar nu a aparut dar se vrea a fi cel mai scump film facut vreodata , este vorba despre o amenintare a alienilor asupra pamantului , filmul este regizat de Spielberg si cred ca o sa aiba un succes fenomenal , cred ca se vrea un '' Independence day 2 ''
|
Star Wars - Episode III - Revenge Of The Sith e cel mai bun din toata seria,am vazut in ultima saptamana ultimele 3 episoade din star wars si a meritat :wink:
|
Ghidul Autostopistului Galactic
(The Hitchhiker/s Guide to the Galaxy) A.G. aventuri sf |
stergetzi rar
cel ami super videoclip ... Make `it Make`it Vibrateee |
videoclip klumea ca sa nu mai zic de melodie care are un bass de iti cam da peste cap membranele de joase.belea de tot si melodia si clip-ul
|
am vazut la cineva un videoclip de-al lui jadakiss cred ca e recent cu fetele de la playboy tare rau il aveti :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Melodia`i super Videoclipu`i marfa Pacat ca vezi zeci de jante`n clip Iar Bentley`u are jantele stock Rasheeda arata cum nu se putea mai bine Puteau pune mai mult accent pe partea feminina ceva gen Luda` - Pussy Poppin` - clipul : / anyway , super videoclipul , bravos PSychO !! |
Re:
problema asta era dc il are cineva videoclipu
|
care baga videoclipul sau macar mp3 ul la 50cent: this is how we do 10x
:peace: |
1 Attachment(s)
mp3
|
1 Attachment(s)
video
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Cam cel mai tare film pe kre l-am vazut in ultimul timp:
THE JACKET PEACE :peace: |
9 Attachment(s)
Super misto filmu The Jacket il recomand si eu mai ales pt fetita asta super buna care apare in film arata fenomenal :roll: uitati si niste poze are niste ochi si o privire :P sorry ca am pus atatea sa nu imi sariti in cap dar am vrut sa vedeti si voi cat de frumoasa este in caz ca nu apucati sa vedeti filmu
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning