Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Vinil Pe E30...sugestii Poze Postati Aici...plz (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/50815-vinil-e30-sugestii-poze-postati-plz.html)

BULLDOG 13-09-07 23:51

Re: Vinil Pe E30...sugestii Poze Postati Aici...plz

1 Attachment(s)
am votat clean dar daca chiar vrei ceva deosebit poti sa incerci o combinatie de jante bbs oldskool:D, paint in 2 culori si pinstripe facut calumea (desi nu cred ca stie cineva sa faca asa ceva cum trebuie la noi) care sa delimiteze cele doua culori

CJ-86-UHE 14-09-07 01:00

cred ca ti-am vazut e30-ul, pe la inceputul lui iulie pe o straduta laturalnica strazii Fabricii de zahar..daca acela e al tau(albastru inchis)...dupa parerea mea sunt putine e30-uri in cluj care sa arate asa bine ca al tau..de ce vrei sa il schimbi, sa il faci sa arate altfel?
oricum e alegerea ta, dar ai grije sa nu dai in kitch..
numai bine

CJ-01-WOB 14-09-07 01:46

Quote:

Originally Posted by aldoadabass_wrs (Post 1097417)
poi din cate vad shi u ai votat...contrar a ceea ce spui!!...adik hot road....
shi da stiu ca arata beton......dar cand vb d hot road.......nu ma refeream las acele chestii pe care le inteleg majoritatea.....CUM AR FII FLACARI.....sau scheleti desenati 3d...sau alte sheeatiri d-astea.... dak mai urmaresti shi u ceva emisiuni pe care eu in ultimul timp nu le-am mai prins....pe discovery ai sa vezi shi u la ce ma refer....fara suparare poate fii chiar shi o simpla dunga pusa unde trebuie k sa arate bine o masina...shi ma refeream la hot road deoarece maj care posteaza aici urmaresc acele emisiuni...shi probabil k stiu ei la ce ma refer.......sant niste cotururi pe care le poti oferi unei masini clasice/sau cum vrei sa i spui...care complecteaza/accentueaza luck-ul masini/sau ii dau ceva aparte........oki sooo....!!:rolleyes2:rolleyes2

HOT ROD e o cultura si despre cate emisiuni urmaresc eu hmm pacat ca tu numai discovery prinzi.cat despre ''vot-ul '' meu si a celorlalti pt HOT Road cred ca te-ai prins ce reprezinta acuma cu atatea explicatii .
Bafta la Styling

aldoadabass_wrs 14-09-07 09:32

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 1099133)
HOT ROD e o cultura si despre cate emisiuni urmaresc eu hmm pacat ca tu numai discovery prinzi.cat despre ''vot-ul '' meu si a celorlalti pt HOT Road cred ca te-ai prins ce reprezinta acuma cu atatea explicatii .
Bafta la Styling

mercii....gresala mea "road"
cat despre cultura......zic eu:tunningul in general e o cultura indiferent din e punct d vedere ochesti...fie el shi rat rod,shi kitch oricum ar fii inseamna pasiune pt masini, placerea de a iesi din anonimat cu un automobil stilizat aparte shi apreciat d cei din jur....mc!!

aldoadabass_wrs 14-09-07 09:39

Quote:

Originally Posted by CJ-86-UHE (Post 1099044)
cred ca ti-am vazut e30-ul, pe la inceputul lui iulie pe o straduta laturalnica strazii Fabricii de zahar..daca acela e al tau(albastru inchis)...dupa parerea mea sunt putine e30-uri in cluj care sa arate asa bine ca al tau..de ce vrei sa il schimbi, sa il faci sa arate altfel?
oricum e alegerea ta, dar ai grije sa nu dai in kitch..
numai bine

promit solemn sa nu il kitchuiesc....da aceea e masina mea....mc d sfat, sincer nu am de ce sa ma supar pe critici, ele sant bine venite,in general constructive shi dat fiind ca santem o comunitate cu hobiuri comune ma bucur sa ne ajutam, dar urasc comentariile in plus,cand am greshit recunosc pt ca nu am ce sa ascund,in fine adevarul e ca ma mai gandesc la ce urmeaza sa fac la masina, in mod normal as alege o revopsire,dar momentan nu am fonduri pt o vopsir cum trebuie, shi decat sa fac rahat mai bine o las asa...vom vedea ca mai urmeaza.....

aldoadabass_wrs 14-09-07 09:42

Quote:

Originally Posted by roby200687 (Post 1097951)
tuning is not a crime ... hoprite mah ... :P

serios linistestete, esti prea agitat...

ZanDer 14-09-07 10:00

Quote:

Originally Posted by aldoadabass_wrs (Post 1099327)
mercii....gresala mea "road"
cat despre cultura......zic eu:tunningul in general e o cultura indiferent din e punct d vedere ochesti...fie el shi rat rod,shi kitch oricum ar fii inseamna pasiune pt masini, placerea de a iesi din anonimat cu un automobil stilizat aparte shi apreciat d cei din jur....mc!!

Nu vreau sa fiu rau sau ceva, dar mai bine te corecteaza omu decat sa gresesti de mai multe ori, stiu ca nu ii forum de ortografie si de alea da no ... totusi ... si ai si in semnatura cateva greseli :-P DECI INCA ODATA, IS FARA INTENTII RELE !

gangsta 20-09-07 11:10

Lasa-ti Ursi in pace :lol: !

ZanDer 20-09-07 15:13

Quote:

Originally Posted by gangsta (Post 1109781)
Lasa-ti Ursii in pace :lol: !

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

All times are GMT +2. The time now is 11:08.

- Copyright 2026 4Tuning