![]() |
Subwooferele active nu au nimik de amortizare special..si nici nu sunt cncepute special..deoarece se folosesc aceeasi finali... condensatori ,etc in conceperea unui amplificator...
Daca vrei un exemplu pe alte forumuri se foloseste mult la subwooferele active..care au fost puse si pe masina cu convertor... TDA7294 pus in birdge care debiteaza 150W RMS + convertor+ filtru activ .... si este pus in cutie cu un difuzor care suporta aceeasi putere ... |
Pai ce legatura are amortizarea cu finalii si celelalte piese ? Eu ma gandeam ca ansamblul pieselor ce alcatuiesc ampliful integrat este izolat de subwoofer in aceeasi incinta si beneficiaza de o amortizare speciala. Daca ai posibilitatea sa desfaci un sub activ, pune si tu niste poze sa vedem cum sta treaba !
|
O sa un poze daca reusesc sa mai prind subwoofer-ul la un prieten de al meu..sa il desfac...
|
De unde ash putea sa iau nishte plexglas ??? In 33 de litri cat pal intra cu aprox !!!
|
Bah Heparu, pui niste intrebari... :roll: Daca e tub de 33 de l, nu intra deloc pal, daca e cutie, depinde de forma, etc... Tu vrei sa inteleg band-pass daca cauti plexiglass... Atunci iti trebuie mult.
|
1 Attachment(s)
Ce ziceti de schema asta :) asha cu aprox !!! Ar merge ??
|
Am socotit eu si ii de vreo 32 de l si intra vreo 2 metri de pal !!!
Dar daca am pus iesirea aia rotunda acolo in fata are ceva ?? In carte arata ca tre sa o pui sus ?? |
1 Attachment(s)
Ce ai desenat tu acolo e o jucarie. Cutie de 40 cm e prea mica.
De ce ai pus acolo plexiglass-ul ??? Ce sa vezi prin el, o camera goala ??? Burete si metrial fonoabsorbant, vatelina, etc, este peste tot, pe toti peretii interiori ai cutiei. Eu as face-o asa... Prin geam vezi subul, eventual niste lumini. Asta este o cutie band-pass clasica. Incinta 1 este cu porturi, despartita de incinta 2, prin peretele inc are e fixat subul. |
Am terminat de facut totul !!! Am marit toate am in loc de 30 cm am pus 43 in loc de 40-55 in loc de 25 am pus 43 - Final !!! mai am de pus vata in interior silicon in margini si mocheta si este gata !!! Dar oricum se aude bine !
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:31. |
- Copyright 2026 4Tuning