![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
:lol: in staniol :lol: :lol: :lol: ps. cine e marmota? :wink: :roll: |
...eu zic ca ar trebui sa se simta..cine este...traieste in Marmortland...!! :lol:
|
:roll: cum as putea sa ajung si yo la piata de masinii din arad?! daca vin din tm... o cale simpla si sigura? sau la un strand...
|
o iei spre nadlac..si la iesire din Arad pe dreapta ..se vede...
|
okay.. sper sa gasesc.. :D
|
Re:
Quote:
:lol: yo merg duminica in piatza cu renou' daca nu te descurci suna-ma :wink: 0745611224 |
Re:
Quote:
sa se recunoasca singura marmota :!: :anger: cine sa fie oare??? :roll: :idea: sa te fi indreptat cu gandul catre tristan..??? :wink: sa ne spuna rcs cine e marmota :poke: :lol: |
Re:
Quote:
cine sa fie oare marmota :lol: :?: rcs sa ne dea la fiecare cate o milka m joy :wink: ..asa ca se invete minte sa mai ''marmotzeasca ''oamenii :twisted: 8) a si un suc la urmatoarea intalnire ca dupa ciocolata merge la fix :wink: |
De cand esti tu asa de curioasa?? :roll: Care noi, care marmota...samd ??? Informatiile costa...pe gratis in ziua de azi nu se obtibe absolut nimic..si eu in general nu fac acte de caritate!! :lol:
|
viata de nuapte in arad.. io dorm noaptea, ieri iara am visat cu teroristi
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
greu cu cosmarele astea ...... :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
Visele astea sunt din cauza ca nu mai are semnatura ADR :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
:lol: ''Informatiile costa''... pai hai ca dau un suc :wink: ''si eu in general nu fac acte de caritate!! '' :( da.... poate ar trebui....macar asa din cand in cand :wink: ai privi viata cu alti ochi ai fi si tu mai impacat sufleteste :peace: :flower: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:18. |
- Copyright 2026 4Tuning