Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Auto-tuning Show 1 Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/50539-auto-tuning-show-1-satu.html)

szambi77 08-09-07 17:24

Re: Auto-tuning Show 1 Satu Mare

Poze despre locatia event-ului gasiti pe https://forum.4tuning.ro/195-satu/50436-auto-tuning-show-1-satu-poze-filmulete.html

szambi77 08-09-07 17:27

In a 5-a poza (locatia concursului de accelerare) se poate vedea o intrare sub pasaj (se poate intra cu masina) care da spre platoul din poza a 6-a (locatia expo-ului).

sebi{ 09-09-07 17:04

cit despre tuning show.......facetzi voi invitatzile sau trebuie sa ne anuntzam noi prezentza?si in cazul in care venim,ne putem baza pe voi sa ne rezervatzi cazare pe o noapte?

MIG_racer 09-09-07 20:10

Cu atat mai mult o sa merg, noi sa fim sanatosi 8)

gergo 09-09-07 21:25

8 Attachment(s)
Imagini despre locatia "pseudocursei":

Bineinteles, fără maşini parcate, cu benzi separate:
Attachment 340621

Attachment 340622

Attachment 340623

Attachment 340624

Attachment 340625

Attachment 340626

Attachment 340627

platoul de expoziţie a maşinilor:
Attachment 340643

In legătură cu cupe şi premii: vor fi atât pentru expozanţi cât şi pentru câştigătorii categoriilor concursului de accelerare. Mâine seara vom publica regulamentul, care va conţine toate "pseudoinformaţiile" despre acest "pseudoeveniment".

szambi77 09-09-07 22:19

Subliniez faptul ca acest show va avea loc (se pare ca nu am fost destul de explicit) in plin centrul orasului langa Primaria, respectiv Prefectura SM. Acest lucru presupune fixarea datei si orelor in care :
- nu se oficiaza nunti pt. a nu obstructiona activitatea primariei ;
- nu are loc nici un eveniment (nunta, botez etc.) la restaurantul care se afla chiar pe marginea "pistei" de accelerare ;
- nu este trafic de varf pt. a nu ingreuna circulatia in oras ;
- se pot obtine autorizatiile de la : primarie (cu acordul primarului insusi), politie, salvare, pompieri ;
- nu se suprapune cu alte evenimente automobilistice despre care am avut cunostinta ;
- s-a terminat vacanta dar inca nu a inceput "in forta" totusi scoala ;
- si as mai putea enumera cateva lucruri ...
Deci, pe langa toate astea, arat ca daca as fi avut interes eu sau oricine altcineva in cadrul organizarii sa nu vina nimeni din Buc. sau din alta parte sau nu stiu exact la ce te-ai mai fi referit, atunci nu am fi postat link-ul pe forumul fiecarui oras in parte privind evenimentul respectiv ci am fi ocolit de departe aceste forumuri si nu am fi facut decat mediatizare locala si si aceea cu 2 zile inaintea evenimentului... Imi pun intrebarea : (din punctul tau de vedere) ar fi fost mai ok daca nu am fi facut invitatii nationale ???
In alta ordine de idei, acest eveniment are rolul de a introduce cultura tuningului si in orasul nostru (Satu Mare) deoarece la acest capitol noi inca stam destul de slab fatza de anumite orase. Pt. acest considerent vom face tot posibilul ca show-ul sa fie cat mai spectaculos, bine-nteles cu ajutorul participantilor. Am facut si facem in continuare eforturi f. mari in acest sens, motiv pt. care am si facut invitatii deschise catre toti pasionatii si proprietarii autoturismelor personalizate, dar se pare ca si in acest lucru cineva poate sa gaseasca motiv de carcoteala...
Sper ca m-am facut inteles ...

szambi77 09-09-07 22:25

Incercam maine sa postam regulamentul de participare, clasamentele concursului de accelerare si al expo-ului, precum si detalii despre premiere. Detaliile oferite maine vor fi cele finale !

SEBASTIAN 09-09-07 22:30

Caonsider o prostie sa nu folosesti standarde inalte internationale pt o posibila cursa care este la indemna acum.
PROBABIL CA ORGANIZATORII AU INTERES SA FIE 300M SI NU 200 CA ALTFEL FAVORITI LOR AU DE PIERDUT MAI MULT.

szambi77 09-09-07 22:36

Vom lua in considerare sfaturile tale ! multumim !

SEBASTIAN 09-09-07 22:38

Cu mare placere.
Asa o sa aveti voi primele curse de 200m care vor fi cele mai o****re pt masini de putere mica si medie.
Spectacolul v-a fi maxim si siguranta e mai mare datorita vitezelor mai mici.

szambi77 09-09-07 22:42

Quote:

Originally Posted by sebi{ (Post 1090468)
cit despre tuning show.......facetzi voi invitatzile sau trebuie sa ne anuntzam noi prezentza?si in cazul in care venim,ne putem baza pe voi sa ne rezervatzi cazare pe o noapte?

Pt. discutarea acestor detalii astept PM !

z3r0m3CSL 10-09-07 17:29

Da de ce sa nu vine si din alte orase ?!

szambi77 10-09-07 23:08

Quote:

Originally Posted by z3r0m3CSL (Post 1092381)
Da de ce sa nu vine si din alte orase ?!

nu a zis nimeni..... cel putin noi nu ....

LIVIUMARIN 10-09-07 23:47

Quote:

Originally Posted by szambi77 (Post 1090974)
Incercam maine sa postam regulamentul de participare, clasamentele concursului de accelerare si al expo-ului, precum si detalii despre premiere. Detaliile oferite maine vor fi cele finale !

felicitari!!!!!!!!!!!
zona arata super, de asemenea si asfaltul ,v-a fi in plin oras,asta probabil ca o sa aduca o multime de spectatori,probabil ca in conditiile pe care le avetzi voi ,ar fi mai interesant ca proba de accelerari sa se desfasoare pe 200 m .
asteptam si detaliile "tehnice".
un singur lucru nu il "inteleg "eu la acest gen de manifestari,si anume:
spectacolul este facut de participanti ,ei suporta cheltuielile ,cu privire la pregatirea masinilor,a costurilor pentru deplasare ,hrana si cazare,si tot ei trebuie sa plateasca o taxa de participare,nu e cam aiurea ?
poate ca ar fi interesant sa gasiti o formula ,in care participantii sa nu plateasca acest gen de taxa.
iti dau un ex.:
in cazul meu ,care sunt pe cont propriu ,adica sunt doar un angajat la o firma ,as vrea sa vin cu doua masini la eveniment,am o masina tunata si una pentru liniute,benzina dus si intors ma costa cam 120 ron taxa este de 60 ron, plus ca trebuie sa gasesc un sofer pentru una din masini ,cu mancarea ajung la 200si ceva ron.ti se cam taie elanul.eu sunt din bm dar dac vii din buc,sau constantza cheltuielile sunt mult mai mari.
voi ce parere avetzi?

CicioNE 10-09-07 23:52

eeee nu taxa de participare e o problema:)))......

All times are GMT +2. The time now is 20:42.

- Copyright 2026 4Tuning