![]() |
Re: Opel Astra OPC Nürburgring
Quote:
ontopic : cea mai rapida din clasa ei ! +arata fenomenal, mai putin beculetele alea, de..nu e padure fara uscaturi.. |
Care beculetze? :rolleyes2
|
Quote:
eu spre deosebire de altii nu am pus varsta falsa,sau sa bifez optiunea sa nu se afiseze varsta...fiindca nu vad nicio problema...am explicat cum sta treaba cu designu,asa ca shh |
Quote:
crezi ca daca are tactu audi...inseamna ca e cea mai bn masina? dar ce imi bat eu capul cu unul de la grupa mica, care face pipilica in izmene ! |
Quote:
|
nu e "cea mai rapida masina din clasa ei" si consider ca e departe de cea mai frumoasa; e doar mai frumoasa si rapida decat altele 10x
|
Quote:
daca stiai SIGUR dede-ai un ex concludent nu unul asa... ! |
exemple??
mazda 3 e mai rapida, audi s3, vw r32, seria 1, impreza 2008(si sa nu aud comentarii legate de pret ca era vorba de "cea mai rapida din clasa ei") |
Quote:
Tu stii ce inseamna a face parte din aceasi clasa!?!?!?!? |
Quote:
:)) :)) :)) :)) :)) bn spus...cheet..cheet...cheet... |
daca nici golfu nu e in clasa cu astra :) ... :rolleyes2 :rolleyes2
|
Quote:
P.S.-Cat despre mazda 3 poate sa aibe si 300 de cai,ca tot nereusita este!! Dc. tu faci deosebirea intre o mazda 1.4s-vt de 84 cp si o mazda mps de 265 cp eu ma fac preot:D ,nu iese cu nimic in evidenta ca design!!..arata a masina de tocilar cu ochelari:lol: :lol: |
Quote:
vezi ca si MPSu e concurent direct :) chestia cu e urata,e frumoase depinde de gusturile fiecaruia ... :) mie imi place :) |
Quote:
E mai buna. Am gresit cand am facut afirmatiile. |
Nice...frunoasa culoarea si vinylul:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:35. |
- Copyright 2026 4Tuning